Background

Website laten maken Woerden

Er wordt wel gesteld dat Woerden de meest gemiddelde gemeente van Nederland zou zijn, maar in veel opzichten klopt dat niet. Als je alleen al kijkt naar de economische bedrijvigheid, scoort Woerden hoger dan het gemiddelde. De gunstige ligging zo midden in het land én het feit dat het gemiddelde inkomen van de Woerdenaar hoger ligt – waardoor hij meer te besteden heeft – dan het landelijke gemiddelde, zijn hier onder andere debet aan. Ben jij een van de nieuwkomers – met een unieke winkel of een aansprekend bedrijf – in Woerden en wil je een website laten maken? Of heb je een andere reden om een nieuwe website te laten maken in Woerden? Lees verder en bepaal of Admeisters ook voor jou de juiste partner is in dezen.

Zoekopdracht website laten maken

Wat is er zo bijzonder aan Admeisters WordPress bureau

Admeisters is een online marketingbureau en een specialist in het bouwen van websites met WordPress. Als online marketingbureau zijn we gewend om te werken met meetbare doelen. En vanuit die achtergrond bouwen we ook websites. Wij zijn van mening dat een website – naast snel, mooi, veilig, responsief en gebruiksvriendelijk – functioneel moet zijn. Wat heb je tenslotte aan een website waarbij de bezoeker getrakteerd wordt op softwarematige hoogstandjes als diezelfde bezoeker geen bestelling plaatst of contact opneemt?

Tenzij je een hobbyist bent, moet je als bedrijf in Woerden dus een functionele website laten maken. Admeisters stelt samen met jou de doelen vast, analyseert je bestaande website (als je die hebt) en bouwt met deze informatie een nieuwe website. We testen hem uitgebreid om zeker te weten dat jouw website inderdaad goed presteert in waar hij voor gemaakt is. Een betere conversie bijvoorbeeld, meer gebruiksgemak of meer gericht op een andere doelgroep. We laten je dat zien middels statistieken, je kunt Admeisters dus een aantoonbaar betere website laten maken in Woerden.

Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Waarom een website laten maken in WordPress

  • Een website in WordPress is heel eenvoudig door jouzelf bij te houden. Je kunt zelf heel gemakkelijk afbeeldingen en teksten veranderen of toevoegen. Laat je het liever aan de professional over, dan neemt Admeisters die taak graag op zich.
  • Naast de gebruikersvriendelijkheid is WordPress toegespitst op SEO teksten en andere content, daardoor kun je beter scoren in Google of Bing. WordPress kent oneindig veel functionaliteiten in heel veel uitvoeringen. Daardoor kun je altijd een website laten maken in Woerden die helemaal op maat gemaakt is voor jouw bedrijf.
  • Tot slot is WordPress het meest gebruikte systeem ter wereld. Je kunt er dus op rekenen dat het niet zomaar verdwijnt en dat je – ook in de toekomst – bij meer dan een WordPress specialist terechtkunt.
Header Website Laten Maken

Het dienstenpakket van webdevelopment bureau Admeisters

Wij nemen het volledige proces voor je uit handen, van webdesign tot het technisch ontwikkelen van je maatwerk WordPress website. Via onze Managed WordPress hosting nemen wij ook het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s).

Zodra de website staat zorgen wij met onze online marketingactiviteiten voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei te realiseren. Zo verzamelen we via web analytics data om bezoekersgedrag vanuit verschillende kanalen inzichtelijk te maken als basis voor conversie- en zoekmachineoptimalisatie, leadgeneratie, het opstellen van landingspagina’s, het verzorgen van blogs en video-inhoud of specialistische tools als voice-search of een chatbot.

Neem contact op met Admeisters

Ook je website laten maken in Woerden door Admeisters?

Ben je overtuigd? Of nog niet helemaal, maar ben je wel benieuwd wat we voor jou zouden kunnen doen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We komen naar je toe in Woerden en bespreken de wensen voor de website die jij voor ogen hebt en nog veel meer.

Werkgebied website laten maken

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters richt zich op middelgrote bedrijven in de regio Utrecht. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Naast Woerden maken wij ook websites voor bedrijven in:

Zaltbommel

Culemborg

Vianen

De Meern

 Utrecht

Nieuwegein

IJsselstein

Houten

Bunnik

Veelgestelde vragen over website laten maken

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

  1. Snelheid
  2. Gemak
  3. Veiligheid
  4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!