Background

Website laten maken in Leusden

Leusden, het dienstbare en groene hart van Nederland. Hier bevinden zich op Kantorenpark De Horst, bedrijventerrein Paardenmaat en bijvoorbeeld Princenhof tal van dienstverlenende bedrijven. Ben jij een van die bedrijven of heb jij iets heel anders te bieden? Laat het weten via een gloednieuwe website van Admeisters WordPress specialisten met alle functionaliteiten die jij nodig hebt! Admeisters is niet alleen een WordPressbureau, maar ook een onlinemarketingbureau. Dat betekent dat wij het gewend zijn doelgericht aan meetbare resultaten te werken.

Je kunt door iedere websitebouwer een responsieve, snelle, veilige en gebruikersvriendelijke website laten maken in Leusden, maar dat betekent nog niet dat je dan ook een goede website krijgt. Een website wordt met een bepaald doel gemaakt, en dat doel is per bedrijf verschillend. Als een website – meetbaar – scoort op dat doel, heb je een goede website.

Zoekopdracht website laten maken

Waarom zou je een website laten maken voor jouw bedrijf in Leusden

Je wilt een nieuwe website en onderzoekt nu welke webdesigner je daarvoor het beste in de arm kunt nemen. Zoveel is al duidelijk. Maar heb jij ook duidelijk waarom precies jij een nieuwe of andere website wilt? Er zijn legio doelen, we noemen er een aantal:

 • Je hebt nog helemaal geen website;
 • Je oude website is niet meer up to date en oogt saai en ouderwets;
 • Je krijgt erg veel spam;
 • Je wilt graag hoger scoren in Google;
 • Je wilt je richten op een nieuwe doelgroep;
 • Je wilt dat potentiële klanten niet alleen maar op je site komen, maar dat ze contact opnemen of een bestelling plaatsen;
 • Je wilt dat je website beter aansluit bij de kernwaarden van je bedrijf;
 • Je wilt je bedrijfsimago verbeteren of veranderen;
 • Je wilt zelf nieuwe acties en campagnes op je site kunnen zetten;
 • Je wilt op een aansprekende manier belangrijke informatie geven;
 • Je wilt een nieuw product of nieuwe dienst onder de aandacht brengen;
 • Je wilt… (vul zelf maar in).
Marketingdoelstelling formuleren

Nu je doel duidelijk is, gaan we verder

Nu je weet waarom je een nieuwe website wilt laten bouwen, wil je natuurlijk ook dat je website speciaal op dat doel is ingericht. Met de bijbehorende functionaliteiten en een passende opbouw. En dat is de reden waarom je Admeisters je website laat maken in Leusden en geen andere websitebouwer. Admeisters is goed in het inzetten van tools die jouw doel dienen, meetbaar.

Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Het dienstenpakket van webdevelopment bureau Admeisters

Wij nemen het volledige proces voor je uit handen, van webdesign tot het technisch ontwikkelen van je maatwerk WordPress website. Via onze Managed WordPress hosting nemen wij ook het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s).

Zodra de website staat zorgen wij met onze online marketingactiviteiten voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei te realiseren. Zo verzamelen we via web analytics data om bezoekersgedrag vanuit verschillende kanalen inzichtelijk te maken als basis voor conversie- en zoekmachineoptimalisatie, leadgeneratie, het opstellen van landingspagina’s, het verzorgen van blogs en video-inhoud of specialistische tools als voice-search of een chatbot.

Middelen website laten maken

Zo ontwikkelen we jouw website

Als wij een nieuwe website voor je bouwen, analyseren we je oude website op dergelijke tools en kijken wat wel en niet werkt(e). Dat geeft aanknopingspunten voor de nieuwe opbouw. Daarnaast bespreken we natuurlijk de gewenste huisstijl en uitstraling en speciale functionaliteiten die voor jouw bedrijf onmisbaar zijn. Vanuit deze punten ontwikkelen wij een nieuwe website en gaan die – samen met jou – testen en nog eens testen. Als beide partijen tevreden zijn, gaat je nieuwe website online. We blijven resultaten meten en stellen mogelijk nog enkele dingen bij totdat jouw website meetbaar goed werkt.

Wil je door Admeisters jouw WordPress website laten maken in Leusden? Of wil je meer weten? Neem contact met ons op, wij zijn er klaar voor!

Werkgebied website laten maken

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters is als webdevelopment bureau in Leusden en wijde omgeving actief. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Naast Leusden maken wij ook websites voor bedrijven in:

Woudenberg

Amersfoort

Hilversum

Baarn

Soest

Veenendaal

Ede

Veelgestelde vragen over website laten maken

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

 1. Snelheid
 2. Gemak
 3. Veiligheid
 4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!