Background

Website laten maken in Ede

Ondanks de sluiting van Enka en het vertrek van defensie uit Ede, groeit de stad nog steeds en is er volop bedrijvigheid. Misschien is jouw bedrijf wel gevestigd in een van de oude kazernes of speelt je bedrijf een speciale rol voor Ede als FairTrade Gemeente. Waar jouw bedrijf ook is gevestigd, welk product of dienst je ook aanbiedt, Admeisters WordPress specialisten en onlinemarketingbureau zorgt ervoor dat jouw bedrijf een succesvolle website krijgt die jou brengt wat je ervan verwacht. Een website die is toegesneden op jouw bedrijf, jouw producten of diensten en jouw doelen. Maar laten we eerst eens kijken wat een goede website van een doorsnee website onderscheidt.

Zoekopdracht website laten maken

Een doorsnee website is:

  • Gebruikersvriendelijk;
  • Snel;
  • Responsive;
  • Veilig;
  • Goed vindbaar in Google.

Deze kenmerken zijn vanzelfsprekend en ze vragen technische vaardigheden die vrijwel iedere websitebouwer in huis heeft. Alleen het laatste punt, een goede vindbaarheid in Google, vraagt meer inzichten en ervaring. Wat een doorsnee website tot een écht goede website maakt, zijn de volgende drie eigenschappen:

  • Eigenheid en herkenbaarheid. De website is toegesneden op jouw bedrijf, met jouw eigen huisstijl en jouw eigen normen en waarden.
  • Jouw website heeft een doel en de opbouw en functionaliteiten moeten dat doel dienen.
  • Meetbare resultaten. Je moet – met cijfers en statistieken – kunnen vaststellen dat je website werkt, dat hij doet waar hij voor gemaakt is.
Marketingdoelstelling formuleren

Bij Admeisters een echt goede website laten maken voor Ede

De meerwaarde van een website van Admeisters zit hem in die laatste drie punten. Wij zijn een onlinemarketingbureau en het werken met doelen en het meten van uitkomsten is voor ons een vanzelfsprekendheid. Je hebt niets aan een website met allerlei toeters en bellen als de bezoeker uiteindelijk toch niet doet wat jij wilt. Dat ‘doen wat jij wilt’ is het doel van de website. Als het doel duidelijk is, krijgt de website functionaliteiten en een opbouw die dat doel dienen.

Middelen website laten maken

Die doelen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Betere vindbaarheid;
  • Grotere naamsbekendheid;
  • Meer leads die leiden tot meer klanten;
  • Een nieuwe doelgroep aanspreken;
  • Een terugkerende klantenkring opbouwen;
  • Een nieuwe dienst op nieuw product introduceren;
  • Aandacht vragen voor een nieuwe campagne;
  • Het bedrijfsimago versterken of veranderen;
  • Meer (volledige) informatie geven om zo de klantenservice te ontlasten.
Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Dit is de aanpak van Admeisters

Wil je door Admeisters jouw website laten maken voor Ede, dan beginnen we met een kennismaking met jouw bedrijf en het vaststellen van jouw doelen. Daarna analyseren we jouw bestaande website (als je die hebt) op allerlei punten. Met deze informatie gaan wij aan de slag en ontwikkelen wij een nieuwe website. Die website gaan we testen. Als jij en wij tevreden zijn, zetten we je website online. De resultaten blijven we volgen en eventueel stellen we nog dingen bij, net zolang tot jouw website doet waar wij hem voor gemaakt hebben.

Neem contact op met Admeisters

Meet the Meisters

We hebben hier voornamelijk algemene informatie kunnen geven. Voor meer specifieke informatie en het uitwisselen van ideeën met betrekking tot een website laten maken door Admeisters, komen we graag bij jou in Ede. Maak daarvoor snel een afspraak!

Werkgebied website laten maken

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters is als webdevelopment bureau in Ede, Veenendaal, Amersfoort, Hilversum, Baarn, Soest, Leusden, Woudenberg en wijde omgeving actief. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Naast Ede en omgeving bouwen we ook websites voor bedrijven in:

 Utrecht

De Meern

Nieuwegein

Vianen

Woerden

Culemborg

Veelgestelde vragen over website laten maken

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

  1. Snelheid
  2. Gemak
  3. Veiligheid
  4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!