Background

Website laten maken in Nieuwegein

Nieuwegein doet het goed in economisch opzicht. De goede bereikbaarheid vanaf de drie grote snelwegen A27, A12 en A2 dragen daar duidelijk aan bij. Die fysieke bereikbaarheid is één ding, ook de digitale bereikbaarheid moet in orde zijn. Eén aspect daarvan is een goede website. Wil jij een website laten maken voor je bedrijf in Nieuwegein, dan zijn er tal van websitebouwers die voor je klaar staan. Vrijwel elke webdesigner kan een website bouwen die snel, veilig, gebruikersvriendelijk en responsief is en die er bovendien ook nog mooi uitziet. En toch is dat niet voldoende. Je hebt niets aan zo’n website met alle toeters en bellen als je potentiële klanten de juiste informatie niet (snel genoeg) vinden of wanneer ze uiteindelijk die bestelling toch niet plaatsen of als je jouw beoogde doelgroep er niet mee bereikt. Een goede website is op maat gemaakt, niet alleen op jouw bedrijf, maar ook en vooral op datgene dat je ermee bereiken wilt. WordPress bureau Admeisters bouwt niet alleen websites, Admeisters is een onlinemarketingbureau en is daarom gericht op succes. Op meetbaar succes. En dat is wat ons onderscheid van andere websitebouwers.

Zoekopdracht website laten maken

Website laten maken Nieuwegein, Admeisters WordPress specialisten

Uit bovenstaande heb je begrepen dat wat jij wilt bereiken met jouw website van groot belang is. Als dat doel – of die doelen – geformuleerd zijn, kan Admeisters een website ontwikkelen met alle functionaliteiten en een opbouw die dat doel ondersteunen. Heb jij jouw redenen voor een nieuwe website – waaruit de doelen worden afgeleid – al duidelijk? We helpen je graag door er een aantal te noemen:

 • Er is nog geen website;
 • De oude website is saai en niet meer van deze tijd;
 • Je krijgt heel veel spam;
 • De bestaande website scoort niet goed in Google;
 • Je bereikt je nieuwe doelgroep niet;
 • Je hebt wel bezoekers, maar ze plaatsen geen bestelling;
 • Je wilt met een nieuwe, frisse website je imago verbeteren of beter uitdragen;
 • Het is te lastig om zelf nieuwe acties op je site te zetten;
 • Je klantenservice krijgt veel verzoeken om informatie;
 • Je nieuwe product of dienst krijgt onvoldoende aandacht;
 • De bestaande website… (vul zelf maar aan).
Middelen website laten maken

Admeisters je website laten maken

Als de doelen geformuleerd zijn, analyseren we je bestaande website – als je die hebt – en kijken op welke punten deze wel en niet goed werkt. Daar leren we veel van. Daarnaast steken we tijd en energie in het leren kennen van jou en jouw bedrijf. Met deze informatie gaan we een nieuwe website bouwen met functionaliteiten die passen bij de door jou gestelde doelen en die nodig zijn voor je bedrijf. Daarna testen we de website en als wij – én jij – er vertrouwen in hebben, zetten we de site online. We blijven meten en testen en stellen eventueel zaken bij, net zolang tot alles werkt zoals het moet.

Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Het dienstenpakket van webdevelopment bureau Admeisters

Wij nemen het volledige proces voor je uit handen, van webdesign tot het technisch ontwikkelen van je maatwerk WordPress website. Via onze Managed WordPress hosting nemen wij ook het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s).

Zodra de website staat zorgen wij met onze online marketingactiviteiten voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei te realiseren. Zo verzamelen we via web analytics data om bezoekersgedrag vanuit verschillende kanalen inzichtelijk te maken als basis voor conversie- en zoekmachineoptimalisatie, leadgeneratie, het opstellen van landingspagina’s, het verzorgen van blogs en video-inhoud of specialistische tools als voice-search of een chatbot.

Neem contact op met Admeisters

Laten we kennismaken

Ben je overtuigd of heb je meer informatie nodig voor je Admeisters je website wilt laten maken voor je bedrijf in Nieuwegein? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, ons team gedreven WordPress specialisten zit voor je klaar.

Werkgebied website laten maken

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters richt zich op middelgrote bedrijven in de regio Utrecht. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Naast Nieuwegein bouwen wij ook WordPress websites voor bedrijven in:

 IJsselstein

 Houten

 Bunnik

 Utrecht

De Meern

Vianen

Woerden

Culemborg

Zaltbommel

Veelgestelde vragen over website laten maken

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

 1. Snelheid
 2. Gemak
 3. Veiligheid
 4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!