Background

Website laten maken in Bunnik

Grote bedrijven als BOVAG, Koninklijke BAM Groep en Vrumona hebben hun weg gevonden naar Bunnik. De centrale ligging is gunstig, evenals de aansluiting op de A12. Daarnaast is de digitale bereikbaarheid enorm belangrijk. Sterker nog, in veel gevallen is die de belangrijkste voorwaarde om als bedrijf te kunnen presteren én presenteren. Allereerst heb je daar een goede website voor nodig, vervolgens een gedegen online marketingplan.
In Bunnik zit je wat dat betreft goed. Er staan in Utrecht en Bunnik een paar honderd websitebouwers voor je klaar die zó een website voor je willen maken. Een website die snel, gebruiksvriendelijk, veilig, responsive en ook nog eens mooi is. Wat wil je nog meer?
Nou… resultaat! Bezoekers, klanten, omzet, naamsbekendheid of bijvoorbeeld een nieuwe doelgroep bereiken.

Zoekopdracht website laten maken

Je website laten maken in Bunnik door Admeisters

Admeisters is WordPress specialist én online marketing specialist. Wij gaan voor succes. Méétbaar succes. Daarin onderscheiden wij ons van andere websitebouwers. Wij richten een website zo in dat alle functionaliteiten jouw doel(en) ondersteunen en we gebruiken de nieuwste inzichten én ons befaamde fingerspitzengefühl om je website zo te bouwen dat je niet alleen veel bezoekers zult aantrekken, maar dat die bezoekers ook doen wat jij wilt dat ze doen: een afspraak maken, een e-boek downloaden, een bestelling plaatsen. Zo’n website is niet even snel gemaakt. Daar stoppen wij tijd, energie, kennis en ervaring in en bovenal gaan we meten, testen, bijstellen en meten en testen opnieuw. Net zolang tot de website werkt zoals hij behoort te werken. Jouw informatie, wensen en ideeën zijn daarbij van groot belang. Als de website online staat, helpen we je het onderhoud ervan. Indien gewenst blijven we zorg dragen voor jouw website.

Header Website Laten Maken

Admeisters is WordPress specialist

WordPress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem – CMS – ter wereld. En dat is begrijpelijk, laten we hier enkele voordelen noemen:

 • WordPress is in vele talen beschikbaar, waaronder Nederlands;
 • WordPress is gebruikersvriendelijk, je kunt zelf je website onderhouden;
 • In WordPress kun je alles optimaal instellen voor een goede SEO-score van je content;
 • Er zijn oneindig veel ‘plug-ins’ – extra functionaliteiten – beschikbaar en er komen er steeds meer bij. Hierdoor is de website helemaal op jouw bedrijf in te richten;
 • Naast de plug-ins zijn er nog talloze widgets voor je website beschikbaar;
 • Omdat WordPress zo populair is, zal het niet zomaar weer verdwijnen. Je kunt erop vertrouwen dat je website dan ook altijd draaiende gehouden kan worden én dat je vanuit de basis kunt blijven voortbouwen.
Middelen website laten maken

Het dienstenpakket van webdevelopment bureau Admeisters

Wij nemen het volledige proces voor je uit handen, van webdesign tot het technisch ontwikkelen van je maatwerk WordPress website. Via onze Managed WordPress hosting nemen wij ook het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s).

Zodra de website staat zorgen wij met onze online marketingactiviteiten voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei te realiseren. Zo verzamelen we via web analytics data om bezoekersgedrag vanuit verschillende kanalen inzichtelijk te maken als basis voor conversie- en zoekmachineoptimalisatie, leadgeneratie, het opstellen van landingspagina’s, het verzorgen van blogs en video-inhoud of specialistische tools als voice-search of een chatbot.

Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Hoe werkt Admeisters

Wil jij door Admeisters je website laten maken in Bunnik, dan gaan we allereerst het doel of de doelen van jouw nieuwe website vaststellen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Betere vindbaarheid in Google;
 • Een nieuwe doelgroep bereiken;
 • Het imago van je bedrijf beter uitdragen of veranderen met een maatwerk website;
 • Meer respons op jouw call to actions;
 • Zelf kunnen onderhouden van de website;
 • Betere informatievoorziening, zodat de klantenservice ontlast wordt;
 • Bestaande klanten een betere follow-up service geven.

Na het vaststellen van de doelen analyseren we je eventuele bestaande website en kijken wat daar goed aan is en wat verbetering behoeft. Ook gebruiken we informatie over jouw unieke bedrijf maar bijvoorbeeld ook hoe jouw concurrenten het doen. Op basis van al die gegevens gaan we voor jouw bedrijf een mooie, goed opgebouwde website ontwikkelen.

Neem contact op met Admeisters

Laten we kennismaken

Zie jij het wel zitten met Admeisters? Of wil je meer informatie of heb je specifieke vragen? Schroom niet en neem contact met ons op. Een gedreven team WordPress specialisten staat voor je klaar om jouw website te maken in Bunnik.

Werkgebied website laten maken

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters richt zich op middelgrote bedrijven in de regio Utrecht. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Naast Bunnik bouwen wij ook WordPress websites voor bedrijven in:

 Utrecht

De Meern

 Nieuwegein

IJsselstein

Vianen

 Houten

Zeist

Veelgestelde vragen over website laten maken

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

 1. Snelheid
 2. Gemak
 3. Veiligheid
 4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!