Background

Website laten maken De Meern

Stel je hebt een bedrijf op Oudenrijn of De Dompelaar, of je hebt een winkel in het centrum of bijvoorbeeld De Veldhof. Of je hebt een kantoor aan huis of een ander bedrijf ergens in De Meern. Je hebt al een website die niet (meer) voldoet aan de doelen die je gesteld hebt, of je begint nog maar net en wilt voor het eerst een website laten maken in De Meern. In al deze gevallen en nog vele andere kan Admeisters jou bieden wat jij zoekt of nodig hebt. Waarom online marketingbureau en WordPress specialist Admeisters de beste keuze voor jou is, vertellen we je zo. Eerst leggen we je uit wat de kenmerken van een goede website zijn.

Zoekopdracht website laten maken

Een goede website kenmerkt zich onder meer door:

 • De bezoeker vindt gemakkelijk en snel wat hij zoekt.
 • Een paar seconden op een mensenleven zijn niets, maar in de digitale wereld zijn ze uitermate kostbaar.
 • De gebruiker kan aan de website jouw bedrijf leren kennen en herkennen.
 • Een goede vindbaarheid in Google of een andere zoekmachine.
 • Een optimale webervaring op zowel een pc of laptop als op de mobiele telefoon.
 • De bezoeker moet gegarandeerd veilig zijn gegevens op jouw site kunnen achterlaten of betalingen kunnen verrichten.
 • De website moet functioneel zijn en in overeenstemming met de doelen die jij gesteld hebt.
 • Te meten resultaten. Je moet kunnen vaststellen – met cijfers en statistieken – dat je website doet waar hij voor gemaakt is.
Middelen website laten maken

Door Admeisters je website laten maken De Meern

Na het lezen van bovengenoemde punten begrijp je misschien al wat de meerwaarde is als je door Admeisters jouw website laat bouwen. De WordPress website die wij voor je ontwikkelen is zeker zo mooi, snel, responsive en gebruiksvriendelijk als de websites die andere webdevelopmentje bieden. Maar Admeisters gaat een stapje verder. Wij gaan voor meetbare resultaten en stellen jouw bedrijf met jouw doelen voorop. Wat die doelen kunnen zijn? Denk aan:

 • Betere vindbaarheid;
 • Betere naamsbekendheid;
 • Meer leads, meer conversie en meer klanten;
 • Een nieuwe doelgroep aanspreken;
 • Een nieuw product of nieuwe dienst lanceren;
 • Je bedrijfsimago versterken;
 • Je bedrijfsimago veranderen;
 • Betere en meer volledige informatie geven.
Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Zo ontwikkelen we jouw website

Besluit je jouw website te laten maken door Admeisters, dan beginnen we met het formuleren van jouw doelen. Vervolgens analyseren we je bestaande website – als je die hebt – en kijken wat daar goed en minder goed aan werkt. Vanuit deze informatie gaan wij de nieuwe website ontwikkelen. Als jij en wij na uitvoerig testen tevreden zijn, zetten we de website online, waarna we de resultaten blijven volgen. Eventueel stellen we nog zaken bij.

Neem contact op met Admeisters

Laten we kennismaken

We hebben nu vooral algemene informatie gegeven. We komen graag bij jou op locatie in De Meern om alle mogelijkheden te bespreken en jouw vragen te beantwoorden met betrekking tot een WordPress website laten maken door het team van onlinemarketing- en WordPressbureau Admeisters.

Werkgebied website laten maken

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters is als webdevelopment bureau werkzaam in de De Meern en wijde omgeving. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Naast De Meern voeren bouwen wij ook websites voor bedrijven in:

 Utrecht

Nieuwegein

IJsselstein

Houten

Vianen

Woerden

Culemborg

Zaltbommel

Veelgestelde vragen over website laten maken

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

 1. Snelheid
 2. Gemak
 3. Veiligheid
 4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!