Background

Website laten maken in Culemborg

Of je nu een bedrijf hebt op Pavijen, een kantoor in EVA-Lanxmeer of een eigen zaak in de binnenstad, een nieuwe WordPress website, ontwikkeld door Admeisters, zet je (nog beter) op de kaart. Admeisters is een breed georiënteerd online marketingbureau, met het bouwen van WordPress websites als belangrijke pijler. Wij onderscheiden ons van andere website ontwikkelaars, daar komen we zo op terug. Eerst vertellen we je wat naar onze mening een goede website is.

Zoekopdracht website laten maken

Een goede website onderscheidt zich door

 • De bezoeker weet zijn weg – én de gezochte informatie – snel en op intuïtieve wijze te vinden.
 • Een website die te langzaam laadt, jaagt bezoekers weg.
 • Een eigen stijl en uitstraling die de waarden van het bedrijf uitdragen.
 • Een goede vindbaarheid in Google of Bing.
 • Een optimale webervaring op alle soorten devices.
 • De bezoeker die betalingen verricht of gegevens achterlaat, moet weten dat die gegevens optimaal beschermd zijn.
 • Functionaliteit gericht op het doel van de website.
 • Meetbare resultaten.
Marketingdoelstelling formuleren

Website laten maken in Culemborg door Admeisters

Als je bovenstaande punten goed gelezen hebt, begrijp je dat Admeisters resultaat-gedreven is én dat we die resultaten in cijfers en statistieken willen kunnen aantonen. Dat is het punt waarop wij ons onderscheiden van andere webdesigners. Wij gaan voor resultaat en dat resultaat is afhankelijk van jouw doelen. Daarom willen klanten door ons hun website laten maken in Culemborg.

Middelen website laten maken

Welk doel heb jij met jouw website voor ogen

Je hebt er misschien nog niet goed bij stilgestaan, maar natuurlijk heb jij een bepaald doel – of meerdere doelen – voor ogen met jouw nieuwe website. Om wat voorbeelden te noemen:

 • Beter gevonden worden in Google of Bing;
 • Een betere naamsbekendheid;
 • Meer leads en meer conversie;
 • Het bereiken van een nieuwe doelgroep;
 • Het lanceren van een nieuwe dienst of product;
 • Je bedrijfsimago versterken;
 • Je bedrijfsimago wijzigen;
 • Meer volledige informatie geven;
 • Bestaande klanten beter tot dienst zijn.
Van brainstorm naar een krachtige online visie

Wat doet Admeisters

Wil jij je website laten maken in Culemborg door Admeisters, dan formuleren we eerst samen met jou de doelen. Daarna analyseren we je oude website op goed scorende en minder goed presterende punten. Deze informatie vormt de basis waarmee we voor jouw bedrijf een nieuwe website ontwikkelen. Daarna volgt een testfase en als jij en wij tevreden zijn, zetten we de website online. Wij blijven de resultaten volgen en meten, en eventueel aanpassen, net zolang tot jouw website meetbaar succesvol is.

Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

WordPress website laten maken in Culemborg

Wereldwijd is maar liefst 30% van alle websites met WordPress gebouwd. Dat is natuurlijk niet voor niets. WordPress heeft uitstekende ingebouwde SEO kwaliteiten, het gebruiksgemak is groot en je hebt ontzettend veel mogelijkheden voor het bouwen van standaard én maatwerk websites in WordPress. Er worden nog elke dag nieuwe functionaliteiten ontwikkeld en verbeterd. Een en ander betekent ook dat de ondersteuning van WordPress niet zomaar zal verdwijnen.

Neem contact op met Admeisters

Mogen wij voor jou aan de slag?

We hebben hier vooral algemene informatie gegeven, maar we vertellen graag in meer detail en toegespitst op jouw bedrijf in Culemborg over een professionele website laten maken door Admeisters, neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Werkgebied website laten maken

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters is werkzaam in Culemborg, Beusichem, Schalkwijk, Zoelmond, Buren, Geldermalsen, Everdingen, Beesd en wijde omgeving. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Naast Culemborg e.o. bouwen we ook maatwerk websites voor bedrijven in:

Zaltbommel

Woerden

Vianen

Utrecht

Nieuwegein

IJsselstein

Houten

Veelgestelde vragen over website laten maken

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

 1. Snelheid
 2. Gemak
 3. Veiligheid
 4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!