Background

Website laten maken Woudenberg

Woudenberg maakt deel uit van de regio Amersfoort, die een van de best presterende regio’s van Europa is. Om als bedrijf mee te kunnen liften op het succes van deze regio, moet je je wel  weten te profileren. Jouw website kan je daarbij helpen, mits deze daarop met deskundigheid is ontwikkeld. Admeisters is een online marketingbureau en WordPress specialist, een gouden combinatie als het gaat om het bouwen van doelmatige, goed scorende websites. Door onze marketingachtergrond weten we hoe belangrijk het is om doelen te stellen en resultaten te (kunnen) meten. Daarin onderscheiden wij ons van andere websitebouwers.

Zoekopdracht website laten maken

Een goede website is onder andere:

 • Snel;
 • Veilig;
 • Gebruikersvriendelijk;
 • Responsief;
 • Voorzien van passende functionaliteiten;
 • Onderscheidend;
 • Zelf te onderhouden;
 • Doel- en resultaatgericht.
Middelen website laten maken

Website laten maken in Woudenberg met WordPress

Admeisters is WordPress specialist. WordPress is het meest gebruikte Content Management System – CMS – ter wereld. Dat is natuurlijk niet voor niets. WordPress:

 • Is zeer gebruiksvriendelijk, je kunt zelf je website uitstekend bijhouden;
 • Heeft ontelbaar veel functionaliteiten, waardoor een WordPress website op maat te maken is;
 • Heeft uitstekende SEO-mogelijkheden, door de richtlijnen te volgen, kun je hoger scoren in Google of Bing bijvoorbeeld;
 • Wordt enorm veel gebruikt, daardoor weet je zeker dat de mogelijkheden alleen maar groter zullen worden en er ook in de toekomst altijd wel een WP-specialist te vinden is.
Marketingdoelstelling formuleren

Omschrijf het doel van je website

Als je in Woudenberg je website laat maken door Admeisters, profiteer je van de expertise en kennis van een resultaat gedreven team. Een belangrijk onderdeel van onze kennismaking met jouw bedrijf is het doel van de te bouwen website. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een betere vindbaarheid in Google;
 • Het bereiken van een andere doelgroep;
 • Het onder de aandacht brengen van een nieuw product of nieuwe dienst;
 • Het trekken van meer bezoekers, opbouwen naamsbekendheid;
 • Het trekken van bezoekers die tevens bestellingen plaatsen of contact opnemen;
 • Het beter uitdragen van jouw kernwaarden;
 • Het verbeteren of veranderen van jouw bedrijfsimago;
 • … (vul zelf maar in).
Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Het doel is duidelijk, en nu verder

Als het doel omschreven is en we je bedrijf hebben leren kennen, pakken we je bestaande website erbij, als je die hebt. Die analyseren we op de sterke en minder sterke punten. We willen onder andere weten waarom hij onvoldoende aansluit bij het doel dat je gesteld hebt, en in welke opzichten hij dat juist wel doet. Met deze kennis als basis bouwen we een website die aansluit bij jouw doel(en) en jouw bedrijf qua huisstijl en kernwaarden. We testen en meten welke functionaliteiten goed scoren ten aanzien van het bereiken van jouw doelen. Ben jij tevreden en zijn wij tevreden? Dan zetten we de website online. We blijven de resultaten meten en stellen zo nodig dingen bij, net zolang tot jouw website precies doet wat jij en wij van hem verwachten.

Je weet nu zeker dat je de meest optimale website hebt laten maken voor jouw bedrijf in Woudenberg!

Header Website Laten Maken

Het dienstenpakket van webdevelopment bureau Admeisters

Wij nemen het volledige proces voor je uit handen, van webdesign tot het technisch ontwikkelen van je maatwerk WordPress website. Via onze Managed WordPress hosting nemen wij ook het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s).

Zodra de website staat zorgen wij met onze online marketingactiviteiten voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei te realiseren. Zo verzamelen we via web analytics data om bezoekersgedrag vanuit verschillende kanalen inzichtelijk te maken als basis voor conversie- en zoekmachineoptimalisatie, leadgeneratie, het opstellen van landingspagina’s, het verzorgen van blogs en video-inhoud of specialistische tools als voice-search of een chatbot.

Neem contact op met Admeisters

Doen!

Neem vandaag nog contact op met Admeisters om ook jouw website te laten maken in Woudenberg. We komen graag naar je toe voor een vrijblijvend en oriënterend kennismakingsgesprek.

Werkgebied website laten maken

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters is als webdevelopment bureau in Woudenberg en wijde omgeving actief. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Naast Woudenberg maken wij ook websites voor bedrijven in:

Leusden

Amersfoort

Baarn

Soest

Hilversum

Veenendaal

Ede

Veelgestelde vragen over website laten maken

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

 1. Snelheid
 2. Gemak
 3. Veiligheid
 4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!