Background

Website laten maken in Utrecht

Dat Utrecht het digitale hart van Nederland is, blijkt wel uit het feit dat er zo’n 330 online webdevelopement en marketingbureaus zijn in de stad. Je hebt dus keuze genoeg als je een website wilt laten maken in Utrecht! Waarom je juist bij WordPress bureau Admeisters moet zijn voor een nieuwe website, leggen we je in enkele minuten uit. Maar eerst vertellen je puntsgewijs wat een goede website eigenlijk is.

Zoekopdracht website laten maken

Een goede website

 • Is gebruiksvriendelijk, de gebruiker vindt gemakkelijk zijn weg – en de juiste informatie! – op de site;
 • Is snel, de gebruiker wil geen seconde te lang wachten;
 • Is onderscheidend en past helemaal bij jouw bedrijf;
 • Is goed vindbaar in Google;
 • Is op elk soort device goed te bekijken, zowel op de pc als op de smartphone;
 • Is veilig, en al helemaal als je wilt dat klanten hun gegevens achterlaten of betalingen doen;
 • Is gericht op het doel dat jij als bedrijf voor ogen hebt, mét alle functionaliteiten die daarbij horen;
 • Is meetbaar succesvol op jouw doelen;
 • Is gemakkelijk te onderhouden door jou als bedrijf.
Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Je website laten maken door Admeisters in Utrecht

Feitelijk vertelt bovenstaande opsomming al waarom je voor het laten bouwen van je nieuwe website bij Admeisters moet zijn. Veel website ontwikkelaars – maar ook bedrijven! – gaan voor mooi en gelikt, met bijvoorbeeld een in het oog springende slider, een banner die halverwege de tekst plotseling opkomt, een video met mooie effecten, enzovoorts. En inderdaad, als deze middelen worden ingezet om het doel van jouw website ondersteunt, is dat prima. Maar mooi of opvallend is (lang) niet altijd functioneel of zelfs maar passend bij hetgeen de website voor bedoeld is.

Admeisters stelt het doel van jouw website voorop en zoekt daar de functionaliteiten en middelen bij die helpen de doelen – meetbaar! – te realiseren.

Middelen website laten maken

Hoe gaat Admeisters te werk

Wil jij je website laten maken door Admeisters in Utrecht, dan gaan we allereerst om de tafel om het doel of de doelen van jouw nieuwe website te bespreken. We noemen een aantal mogelijke doelen:

 • Betere vindbaarheid;
 • Een nieuwe doelgroep bereiken;
 • Je bedrijfsimago duidelijker uitdragen of veranderen met een maatwerk website;
 • Je website gemakkelijker kunnen onderhouden;
 • Meer en betere informatie geven wat de klantenservice tijd bespaart;
 • Meer leads;
 • Meer contactverzoeken en/of meer verkoop;
 • Bestaande klanten een betere service geven.

Als de doelen duidelijk geformuleerd zijn, nemen we de oude website erbij. We analyseren die en kijken waarom deze onvoldoende resultaten geeft.

Header Website Laten Maken

Het dienstenpakket van webdevelopment bureau Admeisters

Wij nemen het volledige proces voor je uit handen, van webdesign tot het technisch ontwikkelen van je maatwerk WordPress website. Via onze Managed WordPress hosting nemen wij ook het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s).

Zodra de website staat zorgen wij met onze online marketingactiviteiten voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei te realiseren. Zo verzamelen we via web analytics data om bezoekersgedrag vanuit verschillende kanalen inzichtelijk te maken als basis voor conversie- en zoekmachineoptimalisatie, leadgeneratie, het opstellen van landingspagina’s, het verzorgen van blogs en video-inhoud of specialistische tools als voice-search of een chatbot.

Neem contact op met Admeisters

Een WordPress website laten maken in Utrecht door Admeisters

Om verschillende redenen werken wij met WordPress. De uitstekende SEO kwaliteiten, het gebruiksgemak en de ontelbare mogelijkheden om standaard websites én maatwerk WordPress websites te ontwikkelen zijn hier debet aan. Maar liefst 30% van alle websites is gebaseerd op WordPress. Dit betekent ook dat het niet zomaar zal verdwijnen of dat de ondersteuning zal stoppen. Je zit bovendien niet vast aan één bepaalde WordPress specialist, er zijn genoeg andere!

Overtuigd? Of heb je juist meer vragen? Neem contact op met Admeisters om een website te laten maken in Utrecht.

Werkgebied website laten maken

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters richt zich met het ontwikkelen van websites op middelgrote bedrijven in de provincie Utrecht. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Zo bouwen wij WordPress websites voor bedrijven in:

De Meern

Woerden

Vianen

Nieuwegein

IJsselstein

Houten

Bunnik

Zeist

Veelgestelde vragen over website laten maken

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

 1. Snelheid
 2. Gemak
 3. Veiligheid
 4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!