Background

Website laten maken in IJsselstein

IJsselstein heeft een gunstige ligging in hartje Nederland, net ten zuiden van de stad Utrecht en is gelegen aan de A2. De bereikbaarheid is echter minder gunstig, het kan je nogal wat tijd kosten om IJsselstein in of uit te komen. Met een 6,8 scoort IJsselstein onder het landelijke gemiddelde van 7,4. Die fysieke bereikbaarheid kan heel belangrijk zijn voor je bedrijf, maar tegenwoordig is de digitale bereikbaarheid vaak nog van een groter belang. En daar dient een goed opgebouwde website voor!

Admeisters is je daar graag bij van dienst. Met een creatief, inventief en professioneel team staan we voor je klaar. Maar laten we je eerst eens vertellen wat volgens Admeisters een goed opgebouwde website is. Ben je het daarin met ons eens, dan begrijp je meteen ook waarom je door Admeisters jouw website zou laten maken in IJsselstein.

Zoekopdracht website laten maken

Een goed opgebouwde website is volgens Admeisters

 • Gebruikersvriendelijk: zowel voor de klant als voor jou;
 • Snel: de klant wil geen seconde verliezen;
 • Onderscheidend: herkenbaar, hij sluit perfect aan bij de uitstraling van jouw bedrijf;
 • Goed vindbaar in Google: een belangrijk punt voor je bereikbaarheid;
 • Responsive: op alle devices – smartphone, pc en tablet – goed te bekijken en te gebruiken;
 • Veilig: jouw klanten moeten veilig kunnen betalen en hun gegevens veilig weten, bovendien willen zij dat hun privacy wordt gerespecteerd;
 • Functioneel: gericht op het doel dat jij met de website voor ogen hebt, inclusief de functionaliteiten die daarbij horen;
 • Aantoonbaar én meetbaar succesvol.
Middelen website laten maken

Door Admeisters je website laten maken in IJsselstein

Bovenstaande opsomming klinkt logisch, toch? Maar je zou eens moeten weten hoeveel websitebouwers met name de laatste twee punten vergeten. Het kan goed zijn dat dat nu juist de reden is waarom je een nieuwe website wilt laten maken in IJsselstein: je trekt wel bezoekers, maar die reageren niet op jouw call to action. Admeisters is naast WordPress specialist ook een full service online marketingbureau. Vanuit de marketingkant weten wij hoe belangrijk het is om doelen meetbaar te maken en vanuit ons WordPress specialisme weten we hoe we dat moeten doen.

Admeisters maakt gebruik van functionaliteiten die bij jouw branche horen én die helpen jouw doelen – meetbaar – te bereiken.

Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Hoe werkt Admeisters

Wil jij door Admeisters je website laten maken in IJsselstein, dan gaan we allereerst het doel of de doelen van jouw nieuwe website vaststellen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Betere vindbaarheid in Google;
 • Een nieuwe doelgroep bereiken;
 • Het imago van je bedrijf beter uitdragen of veranderen met een maatwerk website;
 • Meer respons op jouw call to actions;
 • Zelf kunnen onderhouden van de website;
 • Betere informatievoorziening, zodat de klantenservice ontlast wordt;
 • Bestaande klanten een betere follow-up service geven.

Na het vaststellen van de doelen analyseren we je eventuele bestaande website en kijken wat daar goed aan is en wat verbetering behoeft. Ook gebruiken we informatie over jouw unieke bedrijf maar bijvoorbeeld ook hoe jouw concurrenten het doen. Op basis van al die gegevens gaan we voor jouw bedrijf een mooie, goed opgebouwde website ontwikkelen.

Header Website Laten Maken

Het dienstenpakket van webdevelopment bureau Admeisters

Wij nemen het volledige proces voor je uit handen, van webdesign tot het technisch ontwikkelen van je maatwerk WordPress website. Via onze Managed WordPress hosting nemen wij ook het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s).

Zodra de website staat zorgen wij met onze online marketingactiviteiten voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei te realiseren. Zo verzamelen we via web analytics data om bezoekersgedrag vanuit verschillende kanalen inzichtelijk te maken als basis voor conversie- en zoekmachineoptimalisatie, leadgeneratie, het opstellen van landingspagina’s, het verzorgen van blogs en video-inhoud of specialistische tools als voice-search of een chatbot.

Neem contact op met Admeisters

Laten we kennismaken

Lijkt jou dit wat? Of wil je meer weten? Neem snel contact op om te beslissen of ook jij jouw website door Admeisters wilt laten maken in IJsselstein.

Werkgebied website laten maken

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters richt zich op middelgrote bedrijven in de regio Utrecht. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Naast IJsselstein bouwen wij ook WordPress websites voor bedrijven in:

 Nieuwegein

Woerden

Vianen

De Meern

 Utrecht

 Houten

Bunnik

Zeist

Veelgestelde vragen over website laten maken

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

 1. Snelheid
 2. Gemak
 3. Veiligheid
 4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!