Background

Website laten maken in Veenendaal

Veenendaal is een belangrijke stad in de regio. Zo is het dé stad om lekker te winkelen en speelt het een belangrijke rol in regio Foodvalley. Ook op cultureel gebied zingt Veenendaal duidelijk een toontje mee en je vindt er op de diverse bedrijventerreinen en in het centrum aardig wat fabrieken en bedrijven. Met zoveel activiteit in je omgeving moet je je als bedrijf goed blijven profileren, je loopt anders het risico van de radar te verdwijnen. Maar dat is niet de enige reden om een nieuwe website te laten maken voor je bedrijf in Veenendaal.

Het kan bijvoorbeeld ook zijn dat:

 • Een verandering binnen het bedrijf om een nieuwe website vraagt;
 • Je bestaande website te langzaam laadt;
 • De bestaande website niet meer aanspreekt;
 • Je een andere doelgroep wilt bereiken;
 • Je nieuwe informatie op een nieuwe manier wilt communiceren;
 • Je je website zelf wilt bijhouden, iets wat moeilijk is in het Content Management System van je huidige website;
 • Je wel veel bezoekers krijgt, maar dat er te weinig bestellingen of contactverzoeken volgen.

Waarom je ook een nieuwe website wilt laten maken in Veenendaal, Admeisters WordPress specialist bouwt – aantoonbaar, dus meetbaar – de best mogelijke website voor jouw bedrijf.

Zoekopdracht website laten maken

In Veenendaal een website laten maken door Admeisters

Admeisters is online marketing- en WordPresss-specialist. Deze combinatie biedt een enorm kwaliteitsvoordeel. Wij zijn gewend te denken in termen van meetbaarheid en resultaatgerichtheid. Bovendien weten we hoe we jouw boodschap over het voetlicht moeten krijgen. Dit betekent concreet dat we:

 • Een website bouwen die gericht is op het behalen van jouw doel(en), waarbij we zorgen dat dit aantoonbaar, dus meetbaar is;
 • Deze website zo maken dat die jouw boodschap overbrengt;
 • Met het meest gebruikte Content Management System ter wereld werken, namelijk WordPress. WordPress is gebruikersvriendelijk, biedt oneindig veel functionaliteiten – waardoor je een website op maat kunt krijgen – en is uitstekend te optimaliseren voor de zoekmachines.
Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Zo gaat Admeisters te werk

Allereerst formuleren we samen het doel van jouw website en stellen we een bedrijfsprofiel op om te zorgen dat de website aansluit bij de doelen én bij jouw bedrijf. Als je al een website hebt, analyseren we die op goede en minder goede punten. We brengen zo in kaart waarom hij niet (helemaal) functioneert zoals je zou willen. Met deze informatie als basis, gaan we jouw website ontwikkelen met alle functionaliteiten die horen bij jouw bedrijf en die passen bij de doelen die je gesteld hebt. Als jij en wij tevreden zijn over de website, zetten we hem online. We blijven testen en meten en stellen zaken bij, net zolang tot jij de meest optimale website hebt.

Middelen website laten maken

Het dienstenpakket van webdevelopment bureau Admeisters

Wij nemen het volledige proces voor je uit handen, van webdesign tot het technisch ontwikkelen van je maatwerk WordPress website. Via onze Managed WordPress hosting nemen wij ook het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s).

Zodra de website staat zorgen wij met onze online marketingactiviteiten voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei te realiseren. Zo verzamelen we via web analytics data om bezoekersgedrag vanuit verschillende kanalen inzichtelijk te maken als basis voor conversie- en zoekmachineoptimalisatie, leadgeneratie, het opstellen van landingspagina’s, het verzorgen van blogs en video-inhoud of specialistische tools als voice-search of een chatbot.

Neem contact op met Admeisters

Ook door Admeisters je website laten maken in Veenendaal?

Heel goed! Ons team van gedreven en ervaren mensen is er klaar voor. We komen graag bij jou op locatie in Veenendaal om kennis te maken en al je vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op om door ons je website te laten maken!

Werkgebied website laten maken

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters is als webdevelopment bureau werkzaam in Veenendaal, Ede, Amersfoort, Hilversum, Baarn, Soest, Leusden, Woudenberg en wijde omgeving actief. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Naast Veenendaal en omgeving bouwen wij ook websites voor bedrijven in:

 Utrecht

De Meern

Nieuwegein

IJsselstein

Houten

Bunnik

Veelgestelde vragen over website laten maken

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

 1. Snelheid
 2. Gemak
 3. Veiligheid
 4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!