Background

Maatwerk WordPress website

WordPress is het meest gebruikte Content Management System – CMS – ter wereld. Het wordt gebruikt voor websites van non-profit organisaties en freelancers, holdings en eenmanszaken, overheden en zorginstellingen. WordPress dankt zijn populariteit aan zijn veelzijdigheid en zijn gebruikersvriendelijkheid.

Wordpress Content Management Systeem (CMS)

Wat is een CMS

Een CMS is een softwaretoepassing waarmee je zonder veel technische kennis, gegevens op het internet kunt publiceren. Een CMS bestaat uit verschillende modules, waaronder een administratieve module waarin je gegevens invoert of wijzigt, een database met gegevens, een zoekmodule, eventueel een speciale inlogmodule voor abonnees of medewerkers, en de module die voor de bezoeker zichtbaar maakt wat je in de administratiemodule hebt ingevoerd.

Header Website Laten Maken

WordPress Themes

Voor WordPress zijn enorm veel thema’s ontwikkeld die bestaan uit templates – een soort functieblokken – waarmee een website wordt ingericht. Zo’n theme kent een vast stramien, maar je kunt meestal wel de nodige aanpassingen doen – zij het enigszins beperkt – zoals bijvoorbeeld het kleurenschema wijzigen of de gebruikte letterfonts en het aantal kolommen op een pagina zelf bepalen. Tegenover een WordPress Theme staat de maatwerk WordPress website.

Header Maatwerk Wordpress

Een maatwerk WordPress website

Vooral als je specifieke functies nodig hebt – bijvoorbeeld dat de klant in zijn eigen webomgeving kan inloggen – kom je meestal niet goed uit met een WordPress Theme. Admeisters kan in zo’n geval zelf een website helemaal op maat ontwikkelen. We maken als het ware een thema speciaal voor jouw bedrijf met alle functionaliteiten die jij nodig hebt.

Zoekopdracht website laten maken

Voordelen van een maatwerk WordPress website

 • Geen overbodige functies die je website mogelijk vertragen;
 • Een website die helemaal op jouw bedrijf is toegesneden, niet alleen qua functionaliteiten, maar ook qua huisstijl optimaal bij je bedrijf passend;
 • De website is echt uniek;
 • Een maatwerk website kan doorontwikkeld worden, er kunnen altijd elementen worden toegevoegd of gewijzigd;
 • Een maatwerk WordPress website bestaat uit componenten die op elkaar zijn afgestemd. Je hoeft niet bang te zijn dat door een update de site ineens niet meer goed functioneert.
Header pagina Website laten maken Wordpress

Nadelen van een maatwerk WordPress website

 • Voor een maatwerk WordPress website moet je meer budget uittrekken;
 • De ontwikkeling van een maatwerk website kost meer tijd;
 • Je hebt in het begin wellicht wat meer hulp nodig om de website zelf te onderhouden.
Neem contact op met Admeisters

Een maatwerk WordPress website van Admeisters

Kies je voor een maatwerk WordPress website van Admeisters, dan weet je zeker dat je een unieke, perfect functionerende en snelle website krijgt die als gegoten ‘zit’. Om tot zo’n website te komen, kijken we naar jouw bedrijf met zijn doelstellingen, zijn marktpositie en de functionaliteiten die nodig zijn. We ontwikkelen en testen de website net zolang tot hij echt helemaal ‘af’ is en zowel jullie als wij tevreden zijn.

Indien gewenst, leren we je hoe je de website moet onderhouden, daar trekken we de nodige tijd voor uit, we zullen je nooit laten zwemmen. Eventueel kunnen wij ook het onderhoud van de website voor onze rekening nemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We gaan er graag eens voor zitten om samen met jou je wensen en ideeën door te nemen. Neem daartoe snel contact met ons op en kijk ook eens naar wat wij voor andere klanten gerealiseerd hebben.

Wat klanten over ons zeggen

“Admeisters heeft een geweldig mooie website voor ons ontworpen. Het contact verloopt soepel, ze denken innovatief mee in de richting die wij op willen en zorgen voor een betere vindbaarheid online.

Stephan Goes Diamond Clear
Testimonial Eileen Griffith Dierenkliniek Culemborg

“Admeisters heeft het maken van een nieuwe website overzichtelijk en werkbaar weten te maken. Fijne samenwerking, denkt goed mee en waar het om gaat: een super resultaat!“

Eileen Griffith Dierenkliniek Culemborg
Testimonial Roalt Dijkstra Optimum Osteopathie

“Overgegaan van een heel groot bedrijf naar Admeisters en daar heel blij mee. Korte lijntjes, snelle uitwerking en heel goede resultaten! Er wordt constant gemonitord en aangepast voor een optimaal resultaat. Een van de beste beslissingen van afgelopen jaar.”

Roalt Dijkstra Optimum Osteopathie
Testimonial Rutger Janmaat Juwelier Van den Hof

“Korte lijnen. Prima service op online gebied. Een goed bedrijf die zich inzet voor online doeleinden.”

Rutger Janmaat Juwelier Van den Hof

Veelgestelde vragen over maatwerk WordPress

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

✔ Wat zijn de voordelen van een maatwerk WordPress website?

Een maatwerk WordPress website kent de volgende voordelen:

 • Geen overbodige functies die je website mogelijk vertragen;
 • Een website die helemaal op jouw bedrijf is toegesneden, niet alleen qua functionaliteiten, maar ook qua huisstijl optimaal bij je bedrijf passend;
 • De website is echt uniek;
 • Een maatwerk website kan doorontwikkeld worden, er kunnen altijd elementen worden toegevoegd of gewijzigd;
 • Een maatwerk WordPress website bestaat uit componenten die op elkaar zijn afgestemd. Je hoeft niet bang te zijn dat door een update de site ineens niet meer goed functioneert.
🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

 1. Snelheid
 2. Gemak
 3. Veiligheid
 4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!

ℹ️ Waarom zou ik voor WordPress kiezen als CMS?

WordPress is het meest gebruikte Content Management System – CMS – ter wereld. WordPress dankt zijn populariteit aan zijn veelzijdigheid en zijn gebruikersvriendelijkheid. Bovendien is de software gratis en volledig open-source te gebruiken.