Background

Full service online marketing

Vaak ontbreekt het je als ondernemer aan tijd, kennis en ervaring om het veranderende online marketinglandschap goed bij te houden. Investeren in een eigen marketingafdeling brengt bovendien hoge kosten met zich mee.

Admeisters is een full service online marketingbureau. Wij helpen je met online groei en het behalen van (meer) rendement uit je online marketing activiteiten. Als dedicated marketingpartner zitten we naast je en niet tegenover je. Je hebt hierbij een professioneel marketingteam tot je beschikking, zonder dat je zelf hoeft te investeren in een eigen marketingafdeling.

In Admeisters vind je een ambitieuze partner met 100% commitment voor het behalen van jouw online resultaat.

Werkwijze

1

Strategie bepalen

Succesvol zijn op het internet begint bij het opzetten van een online strategie. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? We zetten een denkbeeldige stip op de horizon en kijken welke middelen we gaan inzetten om jouw online ambities te realiseren.
2

Plan van aanpak

Als we weten welke middelen er nodig zijn vormen we een strategisch plan waarin de aanpak en werkwijze beschreven staat hoe we bepaalde doelen gaan bereiken. Hierbij bespreken we ook de investeringen in tijd en geld die nodig is om deze doelen te bereiken.
3

Uitvoering

Doelgericht gaat een team van specialisten voor je aan de slag en je persoonlijke online marketingmanager monitort de resultaten. Elk kwartaal evalueren we de voortgang en kijken we of de resultaten in lijn liggen met de doelstelling.
4

Optimalisatie

Admeisters is gespecialiseerd in het succesvol maken van bedrijven op het internet. Aan de hand van de resultaten optimaliseren we continue jouw campagnes om meer rendement te behalen uit je online activiteiten.

Dit kan het begin zijn van een prachtige relatie

Werk waar we trots op zijn

Een greep uit onze klanten

Wat klanten over ons zeggen

Testimonial Mike van Silfhout Taalschool Lest Best

“Goede aanpak, gericht op de lange termijn en passend bij onze organisatie en doelgroep.”

Mike van Silfhout Lest Best B.V.
Testimonial Roalt Dijkstra Optimum Osteopathie

“Overgegaan van een heel groot bedrijf naar Admeisters en daar heel blij mee. Korte lijntjes, snelle uitwerking en heel goede resultaten! Er wordt constant gemonitord en aangepast voor een optimaal resultaat. Een van de beste beslissingen van afgelopen jaar.”

Roalt Dijkstra Optimum Osteopathie
Testimonial Demian Bang & Olufsen Ter Horst

“Fijn contact en samenwerking. Korte lijnen en snelle reactie op aanpassingen op lopende campagnes.”

Demian ter Horst Bang & Olufsen ter Horst
Testimonial Rutger Janmaat Juwelier Van den Hof

“Korte lijnen. Prima service op online gebied. Een goed bedrijf die zich inzet voor online doeleinden.”

Rutger Janmaat Juwelier Van den Hof
Testimonial William Elbers Osteopathie Praktijk W. Elbers

“Admeisters heeft een mooie professionele website voor ons gemaakt. Goede samenwerking en korte lijnen. We zijn op dit moment een half jaar samen onderweg en het bevalt goed.”

William Elbers Osteopathie Praktijk W. Elbers

Onze partners