Background

Website laten maken Zeist

De gunstige ligging van Zeist – in het hart van de provincie Utrecht en in dat van Nederland – heeft ertoe bijgedragen dat Zeist een bovengemiddeld aantal bedrijven en instellingen heeft. Maar niet elk bedrijf weet zijn potentie volledig te benutten, de groei van de bedrijven blijft namelijk wat achter bij de rest van Nederland. De eerste stap om de potentie van je bedrijf volledig te benutten is een website laten maken in Zeist die is toegesneden op jouw bedrijf. Met jouw specifieke doelen, kernwaarden en unieke marktpositie. Een website zoals WordPress specialist en onlinemarketingbureau Admeisters die maakt.

Zoekopdracht website laten maken

Admeisters bouwt een website die:

 • Snel is;
 • Aantrekkelijk is;
 • Veilig is voor de bezoeker;
 • Gebruikersvriendelijk is;
 • Past bij jouw bedrijf;
 • Op elk device goed werkt;
 • De juiste functionaliteiten heeft;
 • Onderscheidend is;
 • Heel goed zelf te onderhouden is;
 • Meetbaar doel- en resultaatgericht is.
Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Een WordPress website laten maken in Zeist

Admeisters is gespecialiseerd in het bouwen van websites met WordPress. Dit Content Management System – CMS – is:

 • Het meest gebruikte CMS ter wereld. Het zal alleen nog maar beter worden met nog meer mogelijkheden. Je kunt er bovendien van op aan dat er ook in de toekomst altijd een WordPress specialist te vinden is.
 • Zeer gebruiksvriendelijk, je kunt daarom goed zelf je website onderhouden.
 • Sterk in zoekmachineoptimalisatie, je kunt daardoor beter scoren in Google.
 • Zeer veelzijdig met ontelbaar veel functionaliteiten. Daardoor is jouw website uitstekend op maat te maken.
Marketingdoelstelling formuleren

Een website met meetbare doelen

Als je in Zeist je website laat maken door Admeisters, profiteer je van de kennis en ervaring van een online marketingbureau. Dat wil zeggen: je krijgt een website die écht aantoonbaar aan jouw doelen beantwoordt.

Zo’n doel kan bijvoorbeeld zijn:

 • Betere vindbaarheid in Google;
 • Een nieuwe doelgroep bereiken;
 • Een nieuw product of nieuwe dienst onder de aandacht brengen;
 • Een betere naamsbekendheid en meer bezoekers;
 • Meer conversie, meer nieuwe klanten;
 • Het bijstellen van jouw bedrijfsimago;
 • … (vul zelf in).

Hoe we jouw doel meetbaar kunnen maken, is ons werk. En het inzetten van de juiste tools daarvoor, ook.

Middelen website laten maken

En dan verder

Als je al een website hebt, gaat Admeisters die analyseren op de sterke en minder sterke punten. Ook die informatie betrekken we bij het ontwikkelen van jouw website. Als wij jouw website bouwen, testen we voortdurend welke functionaliteiten en welke tools het beste werken. Pas als jij en wij tevreden zijn, gaat de website online. We blijven testen en meten en stellen zo nodig dingen bij. Net zolang tot echt duidelijk is dat jij de best mogelijke website hebt laten maken voor jouw bedrijf in Zeist!

Header Website Laten Maken

Het dienstenpakket van webdevelopment bureau Admeisters

Wij nemen het volledige proces voor je uit handen, van webdesign tot het technisch ontwikkelen van je maatwerk WordPress website. Via onze Managed WordPress hosting nemen wij ook het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s).

Zodra de website staat zorgen wij met onze online marketingactiviteiten voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei te realiseren. Zo verzamelen we via web analytics data om bezoekersgedrag vanuit verschillende kanalen inzichtelijk te maken als basis voor conversie- en zoekmachineoptimalisatie, leadgeneratie, het opstellen van landingspagina’s, het verzorgen van blogs en video-inhoud of specialistische tools als voice-search of een chatbot.

Neem contact op met Admeisters

Neem contact met ons op

We hebben hier alleen algemene informatie kunnen geven. Graag leggen we je in meer detail uit wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Maak een afspraak en we komen naar jou toe in Zeist. Het zou geweldig zijn als ook jij jouw website gaat laten maken door Admeisters WordPress bureau.

Werkgebied website laten maken

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters is als webdevelopment bureau in Zeist en wijde omgeving actief. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Naast Zeist maken wij ook websites voor bedrijven in:

Bunnik

Houten

Nieuwegein

IJsselstein

Utrecht

De Meern

Vianen

Veelgestelde vragen over website laten maken

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

 1. Snelheid
 2. Gemak
 3. Veiligheid
 4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.