Background

Website laten maken Vianen

Vianen maakt deel uit van de regio Utrecht met een focus op stad Utrecht en Nieuwegein. De ligging is gunstig aan de A2 en A27, daarom heeft Vianen een aantrekkelijk vestigingsklimaat. Ben jij zo’n nieuwkomer met jouw bedrijf in Vianen en heb je een website nodig of bestaat jouw bedrijf al langer en voldoet de website niet (meer)? Of heb je een andere reden om een website te laten maken in Vianen? Admeisters staat met een creatief en professioneel team voor je klaar. Maar laten we eerst eens kijken wat wij onder een goede website verstaan, als jij onze visie deelt, begrijp je meteen waarom Admeisters een goede partner voor jou kan zijn.

Zoekopdracht website laten maken

Een goede website is volgens Admeisters

 • Zowel gebruiksvriendelijk voor de klant als gebruikersvriendelijk voor jou;
 • Snel, de klant wil geen seconde te lang wachten;
 • Onderscheidend en sluit perfect aan bij jouw bedrijf;
 • Goed vindbaar in Google;
 • Op smartphone, pc en tablet goed te bekijken en te gebruiken;
 • Veilig voor jouw klanten en respecteert hun privacy;
 • Gericht op het doel dat jij met de website voor ogen hebt, mét alle functionaliteiten die daarbij horen;
 • Aantoonbaar en meetbaar succesvol.
Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Je website laten maken in Vianen door Admeisters

Waarschijnlijk zijn je vooral de laatste twee punten van onze opsomming hierboven opgevallen. Admeisters is naast WordPress specialist een online marketingbureau. Wij zijn het daarom gewend om in termen van meetbare doelen en resultaten te denken. Daarmee onderscheiden wij ons van andere webdesigners. Waar anderen gaan voor mooi en interessant, gaan wij voor mooi en functioneel. Je hebt niets aan een website met mooie effecten als de bezoeker niet reageert op jouw call to action. Admeisters gebruikt functionaliteiten die horen bij jouw branche én die helpen jouw doelen – meetbaar – te bereiken.

Middelen website laten maken

Hoe werkt Admeisters

Wil jij je website laten maken in Vianen door Admeisters, dan gaan we allereerst het doel of de doelen van jouw nieuwe website vaststellen. Denk daarbij aan:

 • Hoger scoren in Google;
 • Een nieuwe doelgroep aanspreken;
 • Je bedrijfsimago beter uitdragen of wijzigen met een maatwerk website;
 • Het gemakkelijker kunnen onderhouden van je website;
 • Duidelijke informatie geven, zodat de klantenservice daar niet over gebeld hoeft te worden;
 • Meer contactverzoeken en/of meer verkoop;
 • Bestaande klanten een betere follow-up service geven.

Als de doelen duidelijk zijn, analyseren we je bestaande website als je die hebt. We kijken waar deze goed in is en waarin niet. Deze informatie gebruiken we samen met jouw doel(en) en de unieke gegevens over jouw bedrijf om een mooie, functionele website te ontwikkelen.

Header Website Laten Maken

Het dienstenpakket van webdevelopment bureau Admeisters

Wij nemen het volledige proces voor je uit handen, van webdesign tot het technisch ontwikkelen van je maatwerk WordPress website. Via onze Managed WordPress hosting nemen wij ook het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s).

Zodra de website staat zorgen wij met onze online marketingactiviteiten voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei te realiseren. Zo verzamelen we via web analytics data om bezoekersgedrag vanuit verschillende kanalen inzichtelijk te maken als basis voor conversie- en zoekmachineoptimalisatie, leadgeneratie, het opstellen van landingspagina’s, het verzorgen van blogs en video-inhoud of specialistische tools als voice-search of een chatbot.

Neem contact op met Admeisters

Door Admeisters een WordPress website laten maken in Vianen

Er zijn verschillende redenen om te werken met WordPress. Bijvoorbeeld de uitstekende SEO kwaliteiten, het gebruiksgemak en de vele mogelijkheden om standaard websites én maatwerk WordPress websites te ontwikkelen  zijn enkele goede redenen om te werken met WordPress. Maar liefst 30% van alle websites wereldwijs is in WordPress gemaakt. Dit betekent ook dat WordPress niet zomaar zal verdwijnen of dat de ondersteuning zal wegvallen.

Overtuigd? Of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op om te bekijken of ook jij jouw website door Admeisters wilt laten maken in Vianen.

Werkgebied website laten maken

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters is als webdevelopment bureau in Vianen en wijde omgeving actief. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Naast Vianen voeren bouwen we ook websites voor bedrijven in:

Utrecht

De Meern

Nieuwegein

IJsselstein

Houten

Bunnik

Woerden

Culemborg

Veelgestelde vragen over website laten maken

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

 1. Snelheid
 2. Gemak
 3. Veiligheid
 4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!