Background

WordPress hosting

Webhosting is het aanbieden van ruimte voor de opslag van de inhoud van een website op een (deel van een) server. Deze opslag is nodig om te garanderen dat een website altijd beschikbaar is. Bovendien bepaalt de hosting voor een deel de veiligheid en snelheid van een website of webwinkel.

Header Website Laten Maken

Wat is een server?

Als jij een website bekijkt, download je die eigenlijk van een andere computer naar jouw eigen smartphone, tablet, laptop of computer. Die andere computer wordt ‘server’ genoemd, hij ‘serveert’ een webpagina naar het device waarop je de website bekijkt. Een server is vele malen krachtiger dan een gewone computer, maar hij bestaat uit vergelijkbare componenten. Zo heeft een server net als een computer of smartphone een besturingssysteem, een harde schijf, geheugen, een processor, enzovoort.

Header Maatwerk Wordpress

Verschillende soorten hosting

Er bestaan verschillende vormen van hosting, we noemen de meest voorkomende:

  • Shared hosting, meerdere websites worden op dezelfde (virtuele) server geplaatst. Je kunt hierbij de pech hebben dat een van de andere websites op jouw server veel van de beschikbare resources – zoals harde schijfruimte en RAM geheugen – verbruikt waardoor jouw website flink vertraagd kan worden of zelfs kan crashen.
  • Virtual Private Server hosting, hierbij wordt een fysieke server opgedeeld in een aantal virtuele servers. Bepaalde hardware wordt gedeeld, maar verder draaien de websites onafhankelijk van elkaar.
  • Dedicated hosting, de klant krijgt een eigen fysieke server, maar hij heeft zich wel te houden aan de datalimiet en harde schijfruimte bijvoorbeeld.
Header Conversie Optimalisatie

Managed en unmanaged hosting

Bij unmanaged hosting betaal je alleen voor de kale server, je moet hem helemaal zelf inrichten met webserversoftware, databasesoftware, frameworks en je moet een programmeertaal kiezen. Je moet deze ook zelf inrichten en up-to-date houden en je bent zelf verantwoordelijk voor de veiligheid.

Bij managed hosting laat je al deze technische taken over aan het hostingbedrijf.

Wordpress Content Management Systeem (CMS)

Wat is WordPress hosting?

Bij de hierboven genoemde standaard vormen van webhosting is de ruimte zo ingericht dat elk CMS – Content Management System – erop kan draaien.  Bij WordPress hosting zijn dezelfde vormen van webhosting mogelijk, maar dan is de ruimte optimaal ingesteld op WordPress. Dit betekent dat een website sneller en veiliger werkt en dat alle onderdelen van WordPress – zoals plug-ins en PHP-settings – steeds veilig en automatisch worden geüpdatet.

Marketingdoelstelling formuleren

WordPress hosting bij Admeisters

Bij Admeisters kun je terecht voor elke vorm van Managed WordPress hosting, dus van Shared WordPress hosting tot Dedicated WordPress hosting. Welke vorm je kiest, is afhankelijk van het soort website – of webwinkel – die je hebt en hoeveel bezoekers op jouw site komen. Je kunt erop rekenen dat Admeisters je daar eerlijk in adviseert.
Admeisters ontwikkelt elke nieuwe website of webwinkel natuurlijk met WordPress hosting, maar ook als je al een website hebt en je wilt overstappen op WordPress hosting, ben je meer dan welkom bij Admeisters. Wij regelen de verhuizing en zorgen ervoor dat je website of –winkel binnen de kortste keren optimaal draait!

Laat ons weten als ook jij gebruik wilt maken van de veilige en snelle Managed WordPress hosting van Admeisters!

Wat er standaard in zit

Dagelijkse backups
Onderhoud van plugins
Updaten van veiligheid
Onbeperkt dataverkeer
Automatische updates
Gratis SSL-certificaat
Varnish caching
Gratis support

Veelgestelde vragen over Wordpress hosting

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

  1. Snelheid
  2. Gemak
  3. Veiligheid
  4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

ℹ️ Waarom zou ik voor WordPress kiezen als CMS?

WordPress is het meest gebruikte Content Management System – CMS – ter wereld. WordPress dankt zijn populariteit aan zijn veelzijdigheid en zijn gebruikersvriendelijkheid. Bovendien is de software gratis en volledig open-source te gebruiken.