Background

Website laten maken in Soest

Soest is een bedrijvige gemeente, het aantal bedrijven per 1.000 inwoners ligt er ver boven het Nederlandse gemiddelde. En dat aantal is nog steeds stijgende. Hoe meer bedrijven er in jouw branche zijn, hoe belangrijker het is je te onderscheiden van je concurrenten en je op de juiste wijze te profileren. Dat doe je om te beginnen met een goede website, dat is tenslotte het digitale visitekaartje van je bedrijf. Er kunnen ook heel andere redenen zijn om een website te laten maken in Soest. Een van de vaakst genoemde redenen is dat de bestaande website niet goed vindbaar is in Google. Andere redenen kunnen zijn:

  • Een verandering binnen het bedrijf vraagt om een nieuwe website;
  • De bestaande website is te traag, niet (meer) aansprekend;
  • Je krijgt te weinig informatieaanvragen of bestellingen terwijl de site wel goed bezocht wordt;
  • Er is veel nieuwe informatie die op een andere wijze gecommuniceerd moet worden;
  • Je wilt een andere doelgroep bereiken of een nieuwe dienst onder de aandacht brengen;
  • Je wilt je website zelf bijhouden, maar dat gaat niet met het Content Management System van je bestaande website.

Wat de reden ook is waarom je een nieuwe website wilt laten bouwen, WordPressbureau Admeisters maakt een aantoonbaar (= meetbaar) goede website voor jouw bedrijf.

Zoekopdracht website laten maken

Een onderscheidende, goede website laten maken

Er zijn tal van websitebouwers in Soest en omgeving. Daarom is het ook voor ons enorm belangrijk ons te onderscheiden van onze concurrenten. Dat is gelukkig niet zo moeilijk; Admeisters is een onlinemarketingbureau en een WordPress specialist. Dat wij een online marketingbureau zijn, betekent dat wij denken in doelen en meetbaar succes. De websites die wij ontwikkelen zijn daarom altijd gericht op haalbare en meetbare doelen. Je hebt immers niets aan een gelikte website die toch niet doet wat jij van hem verwacht. Dat wij tevens WordPress specialisten zijn, betekent dat wij werken met het meest gebruikte Content Management System ter wereld. WordPress websites kenmerken zich onder meer door een hoge mate van gebruiksgemak, en uitstekende SEO kwaliteiten. Als je de beschikbare tools op de juiste manier inzet kun je een website bouwen die meetbaar succesvol is.

Middelen website laten maken

Het dienstenpakket van webdevelopment bureau Admeisters

Wij nemen het volledige proces voor je uit handen, van webdesign tot het technisch ontwikkelen van je maatwerk WordPress website. Via onze Managed WordPress hosting nemen wij ook het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s).

Zodra de website staat zorgen wij met onze online marketingactiviteiten voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei te realiseren. Zo verzamelen we via web analytics data om bezoekersgedrag vanuit verschillende kanalen inzichtelijk te maken als basis voor conversie- en zoekmachineoptimalisatie, leadgeneratie, het opstellen van landingspagina’s, het verzorgen van blogs en video-inhoud of specialistische tools als voice-search of een chatbot.

Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Website laten maken Soest, zo pakt Admeisters het aan

Met het formuleren van het doel – of doelen – van je website is de eerste stap gezet. Daar ontwikkelen wij de website op, met de functionaliteiten die bij je bedrijf horen of gewenst zijn. Ook de structuur van de website is gericht op het bereiken van het gestelde doel. Wij doen dat op zo’n manier dat we de resultaten kunnen meten en analyseren en de gebruikte tools kunnen aanpassen daarop. Als er een bestaande website is, analyseren we die om erachter te komen waarom deze onvoldoende functioneert – maar natuurlijk kijken we ook naar de punten die wel goed scoren. Met deze informatie en de informatie die wij van jouw bedrijf hebben – zoals kernwaarden, Unique Selling Points, marktpositie – bouwen wij de best mogelijke website voor jou. De website gaat online als jij en wij helemaal tevreden zijn. Het testen en meten gaat nog door zodat we eventueel bij kunnen sturen en stellen.

Ook door Admeisters je website laten maken in Soest? Neem vandaag nog contact met ons op!

Werkgebied website laten maken

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters is als webdevelopment bureau in Soest en wijde omgeving actief. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Naast Soest maken wij ook websites voor bedrijven in:

Amersfoort

Hilversum

Baarn

Woudenberg

Leusden

Veenendaal

Ede

Veelgestelde vragen over website laten maken

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

  1. Snelheid
  2. Gemak
  3. Veiligheid
  4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!