Background

Website laten maken in Hilversum

Industrie heeft Hilversum niet of nauwelijks meer, maar kantoren des te meer, zoals op het Arenapark. Je hebt misschien een van de vele media-gerelateerde bedrijven en wilt je beter profileren, of je levert klasse diensten of producten en je wilt dat de hele wereld wel laten weten of misschien wil je de acties van jouw winkel onder een groter publiek bekendmaken. Wat jij ook voor ogen hebt met een nieuwe website, Admeisters helpt je dat – méétbaar – te realiseren. Daar zijn wij als onlinemarketing- en WordPressbureau goed in en daarin onderscheiden wij ons van de vele andere website bouwers. Een snelle, responsieve, veilige, goed ogende en gebruikersvriendelijke website kan vrijwel iedere WordPress specialist bouwen, maar het gaat erom dat jouw website datgene doet waarvoor hij gemaakt is – en dat doel verschilt per bedrijf en per situatie – én dat die successen meetbaar zijn en inzichtelijk gemaakt kunnen worden.

Zoekopdracht website laten maken

Website laten maken Hilversum, daar vraag je Admeisters voor

Je wilt dus een nieuwe website en je bent op zoek naar de beste én de best betaalbare partner in dezen. Daarom ben je nu op deze site aan het lezen. Maar we gaan even een stap terug en stellen jou de vraag: waarom wil je een nieuwe website?

 • Je hebt nog geen website;
 • Je bent uitgekeken op je oude website (en bent bang dat je klanten dat ook zijn);
 • Je krijgt te veel spam;
 • Je wilt hoger scoren in Google;
 • Je wilt een nieuwe doelgroep bereiken;
 • Je wilt dat gebruikers ook echt contact opnemen of een bestelling plaatsen;
 • Je wilt met een nieuwe, frisse website je imago verbeteren of beter uitdragen;
 • Je wilt gemakkelijk nieuwe acties zelf op je site kunnen zetten;
 • Je wilt op een nieuwe, aansprekende manier informatie geven;
 • Je wilt een nieuw product of een nieuwe dienst onder de aandacht brengen;
 • Of je wilt… (vul zelf maar in).
Middelen website laten maken

Je doel is duidelijk, nu gaan we verder

Als je Admeisters je website wilt laten bouwen, is met het formuleren van je doel(en) de eerste stap gezet. Vanuit jouw doel(en) krijgt de website een passende opbouw en bijbehorende functionaliteiten. Is er een bestaande website, dan analyseren we die op goede en minder goede punten ten aanzien van jouw doelen. Bovendien leren we jouw bedrijf – na een eerste kennismaking – nu nog beter kennen zodat wij kunnen aansluiten op de beoogde uitstraling en huisstijl. Als jij én wij tevreden zijn, dan gaan we je nieuwe website online zetten. We blijven testen en de resultaten meten en stellen eventueel nog dingen bij. Dat blijven we doen tot jouw website doet waarvoor jij hem bedoeld hebt.

Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Het dienstenpakket van webdevelopment bureau Admeisters

Wij nemen het volledige proces voor je uit handen, van webdesign tot het technisch ontwikkelen van je maatwerk WordPress website. Via onze Managed WordPress hosting nemen wij ook het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s).

Zodra de website staat zorgen wij met onze online marketingactiviteiten voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei te realiseren. Zo verzamelen we via web analytics data om bezoekersgedrag vanuit verschillende kanalen inzichtelijk te maken als basis voor conversie- en zoekmachineoptimalisatie, leadgeneratie, het opstellen van landingspagina’s, het verzorgen van blogs en video-inhoud of specialistische tools als voice-search of een chatbot.

Neem contact op met Admeisters

We kunnen je nog veel meer vertellen

We kunnen je bijvoorbeeld uitleggen waarom WordPress een goede keuze is en wat wij voor functionaliteiten kunnen inbouwen. We kunnen je ook adviseren over het onderhoud van de website en waar je nog meer aan kunt denken om je doelstellingen te bereiken.

Dat doen wij graag in een persoonlijk gesprek bij jou in Hilversum. Maak een afspraak en laat ons je alles vertellen over een website laten maken door Admeisters.

Werkgebied website laten maken

Ben jij onze volgende opdrachtgever?

Admeisters richt zich op middelgrote bedrijven in de regio Hilversum – Utrecht. Tot onze opdrachtgevers behoren onder andere SVS Inburgering, Hotel Midland, Brevé Tuinhout, Dierenkliniek en kattenhotel Culemborg, Deco XL.

Het team van Admeisters is als webdevelopment bureau ook actief in Baarn, Amersfoort, Soest, Leusden, Woudenberg, Ede, Veenendaal, Zeist, Bunnik, Houten, Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein.

Veelgestelde vragen over website laten maken

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

 1. Snelheid
 2. Gemak
 3. Veiligheid
 4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!