Background

Website laten maken in Houten

Utrecht is het digitale hart van Nederland: in de stad Utrecht alleen al vind je wel 330 webdevelopment en online marketingbureaus. Keus genoeg dus als je een website wilt laten maken in Houten! Laten we eerst eens stilstaan bij de punten waaraan een goede website tegenwoordig moet voldoen, dan weet je waar je op moet letten als je gaat bepalen door wie jij jouw website gaat laten maken in Houten. Ben je het daarin met ons eens, dan begrijp je meteen ook waarom je door Admeisters jouw website zou laten maken in Houten.

Zoekopdracht website laten maken

Een goed opgebouwde website volgens Admeisters is

 • Gebruiksvriendelijk. Dat wil zeggen dat de gebruiker gemakkelijk zijn weg – mét de juiste informatie! – vindt op de website;
 • Snel. Als een pagina te lang moet laden, is de gebruiker weg en gaat naar een ander;
 • Onderscheidend en sluit aan bij je bedrijf. Verrassend én herkenbaar moeten hand in hand gaan;
 • Goed vindbaar in Google. Dat is de eerste vereiste om resultaten te kunnen behalen;
 • Responsive. Je website moet zowel op de telefoon als op de laptop of pc optimaal te gebruiken zijn;
 • Veilig. Als je wilt dat klanten betalingen doen of hun gegevens achterlaten is veiligheid extreem belangrijk;
 • Eenvoudig zelf te onderhouden. Dan ben je niet afhankelijk van derden en je bent er ook niet te veel tijd mee kwijt;
 • Functioneel. De website moet gericht zijn op het doel of de doelen die jij ermee hebt, compleet met alle functionaliteiten die daarbij horen;
 • Aantoonbaar succesvol op jouw doelen. De resultaten moeten meetbaar zijn.
Middelen website laten maken

Je website laten maken in Houten door Admeisters

Van bovenstaande opsomming zullen veel punten door menig website ontwikkelbureau wel gehaald worden. Waar je specifiek op moet letten zijn de laatste twee punten. Je hebt niets aan een gelikte website met in het oog springende effecten als deze het doel van je website niet ondersteunen. Bovendien moet de websitebouwer kunnen aantonen dat je met jouw website ook echt scoort.

Admeisters is zowel WordPress specialist als full service online marketingbureau. Een gelukkige combinatie omdat we een uitstekende website kunnen bouwen én gewend zijn alles wat we doen te meten, te vergelijken en te analyseren. Admeisters gaat voor het beste – meetbare – resultaat!

Header Website Laten Maken

Het dienstenpakket van webdevelopment bureau Admeisters

Wij nemen het volledige proces voor je uit handen, van webdesign tot het technisch ontwikkelen van je maatwerk WordPress website. Via onze Managed WordPress hosting nemen wij ook het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s).

Zodra de website staat zorgen wij met onze online marketingactiviteiten voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei te realiseren. Zo verzamelen we via web analytics data om bezoekersgedrag vanuit verschillende kanalen inzichtelijk te maken als basis voor conversie- en zoekmachineoptimalisatie, leadgeneratie, het opstellen van landingspagina’s, het verzorgen van blogs en video-inhoud of specialistische tools als voice-search of een chatbot.

Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Een WordPress website laten maken in Houten

Admeisters is WordPress specialist. WordPress wordt wereldwijd het meest gebruikt voor het bouwen van een website. Dat is niet voor niets. We noemen een aantal pluspunten van een WordPress website:

 • WordPress biedt uitstekende SEO kwaliteiten;
 • Het gebruiksgemak is hoog, je kunt je website daarom gemakkelijk zelf onderhouden;
 • Het aantal mogelijkheden om standaard websites én maatwerk WordPress websites aan te passen en te ontwikkelen is enorm – en wordt elke dag groter. We kunnen daarom altijd een onderscheidende website voor jou maken;
 • Omdat WordPress zo populair is, zal het niet zomaar verdwijnen en de ondersteuning zal ook blijven;
 • Tot slot: je bent niet gebonden aan één bepaalde WordPress websitebouwer. Als die niet meer bevalt of hij valt om een andere reden weg, kan een andere WordPress specialist het overnemen.
Neem contact op met Admeisters

Laten we kennismaken

Hebben we je overtuigd? Of heb je nog vragen? Neem snel – en vrijblijvend – contact op met Admeisters om jouw website te laten maken in Houten.

Werkgebied website laten maken

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters richt zich op middelgrote bedrijven in de regio Utrecht. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Naast Houten bouwen wij ook WordPress websites voor bedrijven in:

 Nieuwegein

 IJsselstein

Vianen

De Meern

 Utrecht

Bunnik

Zeist

Veelgestelde vragen over website laten maken

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

 1. Snelheid
 2. Gemak
 3. Veiligheid
 4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!