Background

Website laten maken in Amersfoort

Het aantal bedrijven in Amersfoort is de laatste jaren flink toegenomen, misschien ben jij wel een van de nieuwkomers en moet je je een succesvol plekje zien te verwerven. Misschien heb jij juist je roots in Amersfoort en voel je de noodzaak om je beter te profileren. Hoe het ook zij, in een stad waar veel nieuwe zakelijke activiteit is, heb je alle reden om jezelf online (beter) zichtbaar te maken. Daarvoor is een goede website een must. Admeisters is een online marketing & webdevelopment bureau dat is gespecialiseerd in WordPress websites bouwen. Waarom je door ons je website zou laten maken in Amersfoort, vertellen we je zo. Maar eerst leggen we je een aantal punten voor waaraan een goede website moet voldoen.

Zoekopdracht website laten maken

Een goede, professionele website is

 • Gebruiksvriendelijk. De bezoeker vindt gemakkelijk de juiste informatie op de site.
 • Snel. Als een bezoeker moet wachten tot plaatjes zijn geladen, ben je hem zo kwijt.
 • Onderscheidend en passend bij jouw bedrijf. De bezoeker herkent bij een tweede bezoek meteen je site en weet waar en hoe hij vond wat hij zocht.
 • Goed scorend in Google. Jouw website wordt gevonden door klanten die zoeken op termen die passen bij jouw bedrijf.
 • Responsive. Dat wil zeggen dat hij zowel op de laptop en pc als op de smartphone goed te gebruiken is;
 • Veilig. De gegevens van jouw klanten zijn waardevol, en jouw klanten moeten weten dat je die gegevens goed beschermt.
 • Doelgericht en functioneel. Het doel van de website bepaalt hoe hij is opgebouwd en welke functionaliteiten hij heeft.
 • Meetbaar succesvol. Dat wil zeggen dat er meetbare resultaten worden behaald met betrekking tot jouw doelen;
 • Gemakkelijk te onderhouden. Je bent niet afhankelijk van derden voor het aanpassen van de inhoud, dat kun je zelf. Hoewel: je kunt dit desgewenst ook uit handen geven!
Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Website laten maken in Amersfoort door Admeisters

Elke website ontwikkelaar zal van de negen bovenstaande punten er minstens zes goed doen. Waar het meestal aan ontbreekt, is een speciale gerichtheid op de functionaliteit die past bij het doel dat jouw website dient. Mét de daarbij behorende meetbare successen. Admeisters garandeert een meetbaar succes van jouw nieuwe website en dat is de reden om je website te laten ontwikkelen door Admeisters in Amersfoort.

Middelen website laten maken

Het dienstenpakket van webdevelopment bureau Admeisters

Wij nemen het volledige proces voor je uit handen, van webdesign tot het technisch ontwikkelen van je maatwerk WordPress website. Via onze Managed WordPress hosting nemen wij ook het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s).

Zodra de website staat zorgen wij met onze online marketingactiviteiten voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei te realiseren. Zo verzamelen we via web analytics data om bezoekersgedrag vanuit verschillende kanalen inzichtelijk te maken als basis voor conversie- en zoekmachineoptimalisatie, leadgeneratie, het opstellen van landingspagina’s, het verzorgen van blogs en video-inhoud of specialistische tools als voice-search of een chatbot.

Marketingdoelstelling formuleren

Hoe werkt Admeisters

Allereerst bespreken we het doel of de doelen van jouw nieuwe website. Om er een paar te noemen:

 • Betere vindbaarheid;
 • Meer leads en meer conversie;
 • Een nieuw geformuleerde doelgroep aanspreken;
 • Doelen ten aanzien van je bedrijfsimago;
 • Meer en betere informatie geven;
 • Bestaande klanten een betere service verlenen.

Als de doelen duidelijk zijn, kijken we naar de oude website. We analyseren die op sterke en zwakke punten. Vandaaruit ontwikkelen wij een nieuwe website en testen die. Bij volle tevredenheid van jou én van ons, zetten we de website online.

Overtuigd? Of wil je meer weten over een website laten maken in Amersfoort door Admeisters webdevelopers, neem dan contact op met ons.

Werkgebied website laten maken

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters richt zich met het ontwikkelen van websites op middelgrote bedrijven in de provincie Utrecht. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Naast Amersfoort bouwen wij ook WordPress websites voor bedrijven in:

Soest

Baarn

Hilversum

Leusden

Woudenberg

Veenendaal

Ede

Veelgestelde vragen over website laten maken

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

 1. Snelheid
 2. Gemak
 3. Veiligheid
 4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!