Background

Website laten maken in Baarn

Of je nu een Baarnaar of een Barinees bent, als je een bedrijf hebt in Baarn en je wilt daarvoor een (nieuwe) website laten bouwen, dan ben je welkom bij de WordPress specialisten van Admeisters. Er zijn genoeg bureaus waar je een WordPress website kunt laten maken in Baarn, maar als je een professionele website wilt, dan verzekeren we je dat je bij ons aan het goede adres bent. Waarom wij ons onderscheiden van andere webdevelopers, vertellen we je zo. Eerst zetten we de punten waaraan een goede website moet voldoen voor je op een rij.

Zoekopdracht website laten maken

Wat is een goede, professionele website

 • Een goede website is gebruikersvriendelijk. De bezoeker vindt intuïtief zijn weg op de site.
 • Een goede website is ook snel. Als een website te langzaam laadt, probeert je bezoeker het ergens anders.
 • Een goede website heeft een uitstraling die past bij jouw bedrijf. Daardoor onderscheidt hij zich van andere websites.
 • Een goede website wordt snel gevonden als klanten zoektermen invoeren die passen bij jouw bedrijf.
 • Een goede website is responsive. Zowel op de mobiele telefoon als op de laptop of pc is de website duidelijk en gebruikersvriendelijk.
 • Een goede website is veilig. Er worden heel wat gegevens via het net verzonden, jouw klant moet weten dat dit veilig kan op jouw site.
 • Een goede website is doelgericht en functioneel. Hoe een website eruit ziet en welke functionaliteiten hij heeft, wordt bepaald door het doel dat jouw website heeft.
 • Een goede website is succesvol en dat kan gemeten worden!
Middelen website laten maken

Website laten maken in Baarn door Admeisters

Elke website ontwikkelaar zal de eerste zes punten van voorgaand rijtje meestal wel goed aanpakken, dat is een kwestie van techniek. Maar waar het écht op aankomt, is een website die past bij de doelen die jij als bedrijf aan de website stelt. Met functionaliteiten die ervoor zorgen dat jouw doelen behaald worden. En dat moet meetbaar zijn.

Admeisters is daar goed in. We onderscheiden ons daarmee van andere onlinemarketing- en WordPress bureaus.

Marketingdoelstelling formuleren

Hoe werken wij

Zoals gezegd, draait het om de doelen die jij met jouw website wilt behalen. We zetten er een aantal op een rij:

 • Betere vindbaarheid;
 • Betere naamsbekendheid;
 • Meer leads;
 • Meer conversie;
 • Een andere doelgroep bereiken;
 • Je bedrijfsimago versterken;
 • Je bedrijfsimago veranderen;
 • Meer en betere informatie geven;
 • Bestaande klanten beter tot dienst zijn.

Zijn de doelen geformuleerd, dan halen we de oude website erbij en analyseren we die op de sterke en zwakke punten. Met deze informatie als basis ontwikkelen we een nieuwe website en gaan deze vervolgens testen.

Ben jij tevreden en zijn wij tevreden? Dan zetten we de site online. We blijven de resultaten meten en volgen en zorgen ervoor dat de website doet waar jij hem voor hebt laten maken.

We vertellen je graag in een kennismakingsgesprek bij jou op locatie in Baarn nog veel meer over een professionele, maatwerk website laten maken door Admeisters, WordPress specialisten.

Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Het dienstenpakket van webdevelopment bureau Admeisters

Wij nemen het volledige proces voor je uit handen, van webdesign tot het technisch ontwikkelen van je maatwerk WordPress website. Via onze Managed WordPress hosting nemen wij ook het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s).

Zodra de website staat zorgen wij met onze online marketingactiviteiten voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei te realiseren. Zo verzamelen we via web analytics data om bezoekersgedrag vanuit verschillende kanalen inzichtelijk te maken als basis voor conversie- en zoekmachineoptimalisatie, leadgeneratie, het opstellen van landingspagina’s, het verzorgen van blogs en video-inhoud of specialistische tools als voice-search of een chatbot.

Werkgebied website laten maken

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters richt zich met het ontwikkelen van websites op middelgrote bedrijven in de provincie Utrecht. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Naast Baarn bouwen wij ook WordPress websites voor bedrijven in:

Soest

Hilversum

Amersfoort

Leusden

Woudenberg

Veenendaal

Ede

Veelgestelde vragen over website laten maken

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

 1. Snelheid
 2. Gemak
 3. Veiligheid
 4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!