Background

Online Marketing & Webdevelopment Bureau Admeisters

Admeisters is een full service Online Marketing & Webdevelopment Bureau uit Utrecht. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Onze passie en kracht ligt bij het helpen van MKB-ondernemers aan ‘meer bezoekers’, ‘meer leads’ en ‘meer klanten’. Kortgezegd helpen wij bedrijven met online groei!

Als dedicated marketingpartner zitten we naast je en niet tegenover je. Wij helpen jouw online ambities te realiseren en meer rendement te behalen uit je online activiteiten. In Admeisters vind je een ambitieuze partner met 100% commitment voor het behalen van jouw online resultaat. Wil je ook online groei realiseren? Samen tillen we jouw online aanwezigheid naar een professioneel niveau!

Resultaatgedreven Zoekmachine Adverteren

Onze visie

De visie van Admeisters is simpel: Het MKB in Nederland online naar het hoogste niveau brengen. Door onze kennis en ruim 10 jaar ervaring op het gebied van Online Marketing & Webdevelopment zorgen wij ervoor dat je als MKB-ondernemer direct goed vindbaar bent en online meer business kan genereren.

Marketingdoelstelling formuleren

Onze missie

Vaak ontbreekt het je als MKB-ondernemer aan tijd, kennis en ervaring om het veranderende online landschap goed bij te houden. Wij zien het als onze missie om MKB-ondernemers te helpen aan ‘meer bezoekers’, ‘meer leads’ en ‘meer klanten’. Door te investeren in het online succes van onze klanten kunnen wij als dedicated marketingpartner meegroeien met de ontwikkelingen die jij als ondernemer maakt.

Kernwaarden

1

Persoonlijk

Als klant kennen wij je persoonlijk en weten we wat de online ambities zijn van jouw bedrijf. We starten vanuit jouw marketingdoelstelling en bekijken welke middelen er nodig zijn om jouw online ambities te realiseren. In Admeisters vind je een ambitieuze partner met 100% commitment voor het behalen van jouw online resultaat.
2

Samenwerken

We zitten graag naast je en niet tegenover je. Om online te kunnen groeien willen we full service partner zijn door mee te denken en samen te werken aan de ontwikkeling en groei van je bedrijf. Van strategie tot executie. Als bureau groeien we graag mee met het online succes dat we samen realiseren.
3

Resultaatgericht

We zeggen wel eens gekscherend ‘We zitten er niet om vliegen te vangen’. Hier bedoelen we mee dat de executie niet alleen feilloos moet zijn maar vooral ook effectief. De bedrijfsdoelstellingen moeten immers worden behaald en online ambities moeten worden gerealiseerd.

Ons team

Admeisters Teamleden Rasjid Ruijssenaars Nieuw

Rasjid Ruijssenaars

Online Marketeer / Adviseur

Online Marketeer en tevens oprichter van Admeisters met meer dan 10 jaar ervaring in het helpen helpen van bedrijven aan ‘meer bezoekers’, ‘meer leads’ en ‘meer klanten’.

Admeisters Teamleden Mats Pietersen Nieuw

Mats Pietersen

Wordpress Developer

Mats heeft zich in de afgelopen 8 jaar ontwikkeld als Full-stack WordPress developer in maatwerk oplossingen. WordPress kent voor hem dan ook geen geheimen meer.

Admeisters Teamleden Carina Focke

Carina Focke

Grafische vormgeving

Sinds 2003 ben ik grafisch ontwerper en illustreer ik in mijn eigen ontwerpstudio 'Studio Caat'. Met veel plezier en succes geef ik vorm aan de visuele identiteit van uiteenlopende projecten.

Let's work together!

Wat klanten over ons zeggen

Testimonial Mike van Silfhout Taalschool Lest Best

“Goede aanpak, gericht op de lange termijn en passend bij onze organisatie en doelgroep.”

Mike van Silfhout Lest Best B.V.

“Admeisters heeft een geweldig mooie website voor ons ontworpen. Het contact verloopt soepel, ze denken innovatief mee in de richting die wij op willen en zorgen voor een betere vindbaarheid online.

Stephan Goes Diamond Clear
Testimonial Demian Bang & Olufsen Ter Horst

“Fijn contact en samenwerking. Korte lijnen en snelle reactie op aanpassingen op lopende campagnes.”

Demian ter Horst Bang & Olufsen ter Horst
Testimonial Roalt Dijkstra Optimum Osteopathie

“Overgegaan van een heel groot bedrijf naar Admeisters en daar heel blij mee. Korte lijntjes, snelle uitwerking en heel goede resultaten! Er wordt constant gemonitord en aangepast voor een optimaal resultaat. Een van de beste beslissingen van afgelopen jaar.”

Roalt Dijkstra Optimum Osteopathie
Testimonial Rutger Janmaat Juwelier Van den Hof

“Korte lijnen. Prima service op online gebied. Een goed bedrijf die zich inzet voor online doeleinden.”

Rutger Janmaat Juwelier Van den Hof
Testimonial Eileen Griffith Dierenkliniek Culemborg

“Admeisters heeft het maken van een nieuwe website overzichtelijk en werkbaar weten te maken. Fijne samenwerking, denkt goed mee en waar het om gaat: een super resultaat!“

Eileen Griffith Dierenkliniek Culemborg
Testimonial Matthias van Ee Bouwbedrijf Matthé

“Overgegaan naar Admeisters en daar heel tevreden mee. Blij met het vertrouwen, persoonlijke en snelle contact.”

Matthias van Ee Bouwbedrijf Matthé
Testimonial RRoland Bruinier van SVS Inburgering

Alweer 5 jaren! En ik zou zeggen op naar de volgende 5 jaren. En natúúrlijk samen met onze organisatie die door jullie inzet succesvol en in het bijzonder goed vindbaar is. Binnenkort neemt een relatie van ons contact met je op. In het kader van jullie 5 jarige bestaan mijn hartelijke dank en ik kijk uit naar jullie pro actieve houding en tomeloze inzet in de komende 5 jaren.

Roland Bruinier SVS Inburgering