Veelgestelde vragen

Bij Admeisters zijn we transparant en willen we graag inzicht geven in onze manier van werken. Hieronder tref je enkele veelgestelde vragen aan. Zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via 030 224 25 80 of stuur een bericht naar [email protected].

📊 Wat levert het op als ik Admeisters inhuur?

In Admeisters vind je een ambitieuze partner met 100% commitment voor het behalen van jouw online resultaat. Het is echter van te voren niet te bepalen wat onze inzet precies gaat opleveren. Door te investeren in het online succes van onze klanten kunnen wij als dedicated marketingpartner meegroeien met de ontwikkelingen die jij als ondernemer maakt.

👩‍💻 Kan ik niet beter iemand in dienst nemen?

Admeisters is een full service online marketingbureau. Je hebt hierbij een professioneel marketingteam tot je beschikking, zonder dat je zelf hoeft te investeren in een eigen marketingafdeling. We adviseren altijd eerst een bureau in te huren en toe te werken naar het in dienst nemen van een medewerker.

✋ Werken jullie op basis van no cure no pay?

Dit doen we niet. Afrekenen op alleen harde conversies zoals aantal leads, aantal orders of omzet sluit niet aan op onze visie als dedicated marketingpartner. De ervaring leert bovendien dat er veel discussies ontstaan en dat in de meeste gevallen de gebruikte middelen niet passen bij de klantbehoefte.

🏢 Kunnen jullie bij ons op locatie komen werken?

Bij een afname van 5 uur per week voor online marketing is het mogelijk om op locatie te komen werken. In de meeste gevallen zullen dan we dan echter deels op locatie komen werken. Dit doen we dan ook graag in goed overleg, afhankelijk van de behoefte en noodzaak om op locatie te komen werken.

💪 Hoe gaan jullie om met bestaande medewerkers?

Wij werken graag samen met medewerkers die belangrijke rol spelen in de marketing. Ook is het van belang de medewerkers die geen rol spelen in de marketing mee te nemen in hetgeen wat wij doen. Dit kan tot verrassende inzichten leiden en zorgt voor draagkracht binnen de organisatie. Samen zorgen we ervoor dat online ambities worden gerealiseerd!