Background

Website laten maken in Zaltbommel

De Bommelerwaard doet het goed in economisch opzicht, vooral de kleinschalige bedrijven zijn sterk vertegenwoordigd. De tuinbouw is traditioneel gezien een sterke speler in het veld terwijl de zakelijke dienstverlening groeiende is. Jouw bedrijf telt natuurlijk ook mee, maar wellicht wil je je nog beter profileren middels een goede en functionele website. Admeisters is een succesvol online marketingbureau en WordPress specialist. Daardoor is Admeisters in staat een website te bouwen die zich – meetbaar! – onderscheidt van andere websites in functionaliteit en doelmatigheid.

Zoekopdracht website laten maken

In het kort, een website van Admeisters:

 • Laadt snel;
 • Is aantrekkelijk;
 • Is veilig voor de bezoeker;
 • Is gebruikersvriendelijk;
 • Past bij je bedrijf;
 • Werkt goed op elk device;
 • Heeft de juiste functionaliteiten;
 • Is onderscheidend;
 • Is uitstekend zelf te onderhouden;
 • Is meetbaar doel- en resultaatgericht.
Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Een website laten maken in Zaltbommel met WordPress

Admeisters is gespecialiseerd in het bouwen van websites met WordPress. Dit is het meest gebruikte CMS – Content Management System – ter wereld. We noemen daarvoor enkele redenen:

 • WP is zeer gebruiksvriendelijk, je kunt daarom goed zelf je website onderhouden. Geef je dat toch liever uit handen, dan neemt Admeisters die voor zijn rekening.
 • Voor WP bestaan ontelbaar veel functionaliteiten. Een WordPress website is daarom geheel op maat te maken.
 • Met WP kun je hoger scoren in Google of Bing omdat dit CMS daar speciaal op gericht is.
 • Omdat WordPress zoveel wordt gebruikt, zal het aantal mogelijkheden alleen maar groter worden. Bovendien zal er ook in de toekomst altijd een goede WP-specialist te vinden zijn.
Marketingdoelstelling formuleren

Elke website heeft zijn eigen doel

Als je in Zaltbommel door Admeisters je website laat maken, maak je gebruik van de ervaring en kennis van het enthousiaste en resultaat gedreven team. Om een doel en resultaatgerichte website te kunnen bouwen, formuleren we eerst het doel van de website. Denk hierbij aan:

 • Hoger scoren in Google;
 • Een andere doelgroep bereiken;
 • Een nieuw product of nieuwe dienst tonen;
 • Meer bezoekers trekken en werken aan naamsbekendheid;
 • Meer conversie in de vorm van contactverzoeken of bestellingen;
 • Duidelijker uitdragen van de kernwaarden van het bedrijf;
 • Het verbeteren of veranderen van jouw bedrijfsimago;
 • … (vul zelf maar in).
Middelen website laten maken

Vanuit het doel gaan we verder

Nu het doel duidelijk is, analyseren we je bestaande website, tenminste, als je die hebt. We willen bijvoorbeeld weten waarom hij niet voldoet aan het doel dat je gesteld hebt en op welke punten hij wel goed scoort. Die informatie nemen we mee bij het ontwikkelen van jouw website. Daarbij testen en meten we steeds welke functionaliteiten het beste werken.

Ben jij tevreden en zijn wij dat ook? Pas dan zetten we de website online. We houden vinger aan de pols en blijven de resultaten meten. Eventueel stellen we dingen bij, net zolang tot jouw website functioneert zoals jij dat wil.

Je hebt nu de beste website laten maken voor jouw bedrijf in Zaltbommel!

Header Website Laten Maken

Het dienstenpakket van webdevelopment bureau Admeisters

Wij nemen het volledige proces voor je uit handen, van webdesign tot het technisch ontwikkelen van je maatwerk WordPress website. Via onze Managed WordPress hosting nemen wij ook het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s).

Zodra de website staat zorgen wij met onze online marketingactiviteiten voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei te realiseren. Zo verzamelen we via web analytics data om bezoekersgedrag vanuit verschillende kanalen inzichtelijk te maken als basis voor conversie- en zoekmachineoptimalisatie, leadgeneratie, het opstellen van landingspagina’s, het verzorgen van blogs en video-inhoud of specialistische tools als voice-search of een chatbot.

Neem contact op met Admeisters

We zijn er klaar voor

We hopen dat we je overtuigd hebben dat je er goed aan doet door ons jouw website te laten maken in Zaltbommel. Wil je eerst meer weten? We komen graag bij jou op locatie om verder te praten over de mogelijkheden die er speciaal voor jou zijn. Neem vandaag nog contact met ons op!

Werkgebied website laten maken

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters is als webdevelopment bureau in Zaltbommel en wijde omgeving actief. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Naast Zaltbommel bouwen wij ook websites voor bedrijven in:

Culemborg

Vianen

Woerden

Utrecht

De Meern

Nieuwegein

IJsselstein

Bunnik

Veelgestelde vragen over website laten maken

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

 1. Snelheid
 2. Gemak
 3. Veiligheid
 4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!