Background

Uw aircospecialist uit Woudenberg

Gevestigd in Woudenberg, is Geurs Klimaatechniek dé specialist in klimaatbeheersing. Als gecertificeerd expert bieden we alles van advies tot montage van airconditioning units, voor zowel bedrijven als particulieren.

Ons onderscheidend vermogen? Daar waar anderen stoppen, gaan wij verder. We zijn trots op onze “net dat beetje extra” aanpak, wat betekent dat we altijd streven naar de beste oplossing voor onze klanten.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Uw aircospecialist uit Woudenberg.

John Geurs

Geurs klimaattechniek

Net dat beetje extra

John Geurs van Geurs Klimaattechniek uit Woudenberg met zijn werkbus op de achtergrond

De uitdaging

Met een passie voor techniek en het verlangen naar nieuwe uitdagingen heeft John Geurs zich laten leiden naar de wereld van klimaattechnologie. Met zijn achtergrond in autotechniek, met name op het gebied van airconditioningsystemen, de benodigde certificaten en een niet aflatend enthousiasme heeft hij zijn droom kunnen verwezenlijken; specialist worden in klimaatbeheersing.  

Onze samenwerking met Admeisters begon met de wens om een WordPress-website te bouwen voor mijn bedrijf in de klimaattechniek. Ik wilde namelijk direct een vliegende start maken met mijn bedrijf. Ik zocht naar een betrouwbare partner die mij deze opgave volledig uit handen kon nemen en mijn bedrijf direct online goed vindbaar kon maken.

Logo Geurs Klimaattechniek voor advies en installatie van aircosystemen in Woudenberg en omgeving

Aanpak

Wij zijn gestart met de integratie van het grafisch sterke logo en de moderne huisstijlelementen in de website. Voor de technische ontwikkeling hebben we gebruikgemaakt van ons speciaal ontworpen WordPress-template, dat is afgestemd op de behoeften van het MKB.

We hebben ons bij de bouw van de website niet beperkt tot het grafisch en technisch bouwen van de website. Op basis van grondig zoekwoordenonderzoek hebben we 16 SEO-geoptimaliseerde landingspagina’s ontwikkeld, compleet met teksten en visuals om een sterke basis te leggen voor online vindbaarheid.

Zoekopdracht website laten maken

Het resultaat

Na het ontwikkelen van ons op maat gemaakte WordPress-template en de bijbehorende SEO-landingspagina’s, hebben we voor Geurs Klimaattechniek een Google Bedrijfsprofiel opgezet. Samen met hen hebben we de social media-accounts geconfigureerd en een Meta Business Suite-account gecreëerd om de aanwezigheid van het bedrijf op social media efficiënt te beheren.

We bieden Geurs Klimaattechniek voortdurend onderhoud en support om ervoor te zorgen dat hun website altijd up-to-date is en beschermd tegen potentiële bedreigingen. Op deze manier hebben we een sterke en langdurige samenwerking opgebouwd, waarbij John Geurs kan vertrouwen op onze expertise en toewijding als full service online marketing en webdevelopmentbureau.

Binnen slechts een maand zijn alle landingspagina’s geïndexeerd, en we hebben nu al top 10 posities bereikt in zoekmachines op basis van belangrijke zoekwoorden. Ons huidige doel is om Geurs Klimaattechniek binnen afzienbare tijd naar een top 5, of liever nog naar een top 3 positie te brengen. 

John Geurs van Geurs Klimaattechniek die een HVAC-reparatie uitvoert bij een klant in Woudenberg

Waar staan jullie nu?

Momenteel werken we hard aan het optimaliseren van de website en het veroveren van een sterke positie in de zoekmachines, met als doel meer naamsbekendheid te genereren in onze regio. Aangezien we nog maar net zijn begonnen, zien we veel potentieel voor groei. We streven ernaar om dit jaar onze organische (niet-betaalde) zoekposities te versterken. Daarnaast overwegen we de mogelijkheid van betaalde adverteren gedurende het jaar om meer lokale en regionale opdrachten aan te trekken.

In de tussentijd zijn we actief bezig met het verzamelen van beoordelingen van tevreden klanten en streven we ernaar onze naamsbekendheid te vergroten door actief te blijven op social media.

Waarom hebben jullie gekozen voor Admeisters

“Nadat we de website en social media kanalen van Admeisters hadden verkend, kwamen we tot de ontdekking dat er al meer klanten uit Woudenberg en de omliggende regio waren aangesloten. We waren op zoek naar een betrouwbare partner die niet alleen onze website kon bouwen, maar ons ook kon voorzien van deskundig advies op het gebied van online marketing. We zochten specifiek naar een betrokken partner dit full service voor ons kon verzorgen. En dit hebben wij in Admeisters gevonden.

Heb je zelf online ambities of een concrete bedrijfsdoelstelling?

Bekijk ook deze voorbeelden