Background

Website laten maken

Nederland telt momenteel meer dan twee miljoen MKB-bedrijven die bijna allemaal een eigen website hebben. Een deel van die websites fungeert als prospectus voor klanten die elders – bijvoorbeeld op een beurs – bereikt worden. Voor andere bedrijven is de website een belangrijk verkoopkanaal of een manier om zich te profileren. Het doel van een website bepaalt voor een groot deel hoe de website eruit ziet, hoe hij is opgebouwd en wat voor functionaliteiten hij heeft. Een goede website is daarom maatwerk, toegespitst op het doel van de website.  Als een website aantoonbaar – dus meetbaar – scoort op het doel, weet je dat je een echt goede website hebt.

Admeisters is naast WordPress specialist een onlinemarketingbureau. Vanuit die andere functie zijn wij het gewend in termen van meetbare doelen en subdoelen te denken. Wij maken meetbaar goede websites en dat is wat ons onderscheidt van andere bureaus waar je een website kunt laten maken.

Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Het dienstenpakket van webdevelopment bureau Admeisters

Wij nemen het volledige proces voor je uit handen, van webdesign tot het technisch ontwikkelen van je maatwerk WordPress website. Via onze Managed WordPress hosting nemen wij ook het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s).

Zodra de website staat zorgen wij met onze online marketingactiviteiten voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei te realiseren. Zo verzamelen we via web analytics data om bezoekersgedrag vanuit verschillende kanalen inzichtelijk te maken als basis voor conversie- en zoekmachineoptimalisatie, leadgeneratie, het opstellen van landingspagina’s, het verzorgen van blogs en video-inhoud of specialistische tools als voice-search of een chatbot.

Zoekopdracht website laten maken

Waarom wil jij een website laten maken

Wat wil jij precies met een nieuwe website bereiken? Er zijn tal van mogelijke doelen en vaak gaat het om een combinatie van meerdere doelen, laten we er eens een aantal noemen:

 • Je bent starter en hebt nog geen website, maar ook dan moet je je doelen nader specificeren;
 • Je bestaande website is traag, niet meer helemaal up to date of oogt saai en ouderwets;
 • Je krijgt erg veel spam;
 • Je wilt hoger scoren in Google en andere zoekmachines;
 • Je wilt je gaan richten op een andere doelgroep;
 • Je wilt dat potentiële klanten niet alleen maar bij je kijken, maar dat ze een bestelling plaatsen of contact met je opnemen;
 • Je hebt een nieuwe huisstijl en je website moet daarop worden aangepast;
 • Je wilt dat je website beter aansluit bij de kernwaarden van het bedrijf;
 • Je wilt je bedrijfsimago verbeteren of veranderen;
 • Je wilt zelf nieuwe campagnes en acties op je website kunnen zetten;
 • Je wilt op een meer aansprekende manier informatie geven;
 • Je wilt een nieuwe dienst of een nieuw product onder de aandacht brengen;
 • Je wilt… (vul zelf maar in).
Middelen website laten maken

Je doel is duidelijk, nu kun je je website laten maken

Als je weet wat je wilt met je website, zal WordPress specialist Admeisters de website daarnaar bouwen. Met een onderliggende structuur en functionaliteiten die op jouw bedrijf en je doelen zijn gericht. Als je al een website hebt, analyseren we die en nemen mee wat goed werkt en verbeteren we wat niet zo goed gaat. We testen en meten veel en als wij – en jij – helemaal tevreden zijn, zetten we hem online.

Neem contact op met Admeisters

In WordPress je website laten maken

Admeisters is WordPress specialist. Dit systeem wordt wereldwijd het meest gebruikt. Het is zeer gebruikersvriendelijk en kent heel veel mogelijkheden. Je kunt daarom een website helemaal op maat laten maken. Een systeem dat zo vaak gebruikt wordt, heeft zijn voordelen. Het zal er niet snel uitgaan, er zijn genoeg websitebouwers die ermee kunnen werken en – heel belangrijk – er worden steeds meer nieuwe functionaliteiten voor ontwikkeld.

Wil je door Admeisters jouw website laten maken? Of wil je eerst nog wat meer weten? Neem contact met ons op, Admeisters is er klaar voor!

Werkgebied website laten maken

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters richt zich met het ontwikkelen van websites op middelgrote bedrijven in de provincie Utrecht. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Zo bouwen wij o.a. WordPress websites voor bedrijven in:

Utrecht

Amersfoort

Hilversum

Leusden

Veenendaal

Ede

Veelgestelde vragen over website laten maken

💶 Wat kost een nieuwe website en wat krijg ik dan?

In principe kun je de kosten voor je nieuwe WordPress website zo hoog maken als je zelf wilt.

Onze maatwerk WordPress websites variëren in prijs afhankelijk van de grafische wensen en complexiteit van de techniek. In de basis starten we met maatwerk vanaf €4.500,-. Hiervoor krijg je een uitgebreid aantal pagina’s met een uniek design en meerdere feedback rondes. Als de de grafische wensen en complexiteit toenemen kan de investering oplopen tot een bedrag van €8.000,- of meer. De grotere projecten liggen gemiddeld tussen €12.000,- en €15.000.

Je krijgt 1 aanspreekpunt voor je project. We pakken hierbij zowel het grafische proces op als de technische ontwikkeling van de website. Zodra de vormgeving definitief is starten we met de technische ontwikkeling.

Alle secties en modules die we bouwen zijn per pagina oproepbaar, waardoor er straks in principe geen developer meer nodig is om de website verder uit te bouwen. Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn! De site groeit als het ware mee met de ontwikkelingen van je bedrijf.

Last but not least zijn wij zeer gedreven in het behalen van online resultaat voor onze klanten. Zodra de website staat kunnen wij via additionele online marketing activiteiten zorg dragen voor de juiste vindbaarheid om de gewenste groei in klanten en omzet te realiseren. We gaan al vanaf een uur in de week voor je aan de slag met online marketing. Meer informatie over onze online marketing diensten lees je hier.

🆕 Kan ik ook per maand betalen?

Speciaal voor het MKB hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over de  eerdergenoemde budgetten. In dit template kunnen we de website volledig maatwerk opbouwen, maar dan binnen de perken van het template. We kunnen hier dus geen uitgebreide grafische wensen in verwerken. We bieden hier bijvoorbeeld de mogelijkheid om per maand te betalen.

💡 Heeft een WordPress website onderhoud nodig?

Een WordPress website heeft altijd onderhoud nodig om veilig te blijven. WordPress komt gemiddeld elke 2 maanden met een update. Meestal betreft dit een update om kleine foutjes of gaatjes in de beveiliging te herstellen. Het internet staat immers niet stil en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit geldt ook voor de plugins die zelf ook hun eigen updates uitbrengen.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich niet bezig willen houden met het updaten van de WordPress core en de plugins. Dit proces nemen wij dan ook uit handen via onze services op het gebied van onderhoud, hosting en support. We noemen dit Managed WordPress Hosting.

🏆 Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting bedrijven onderscheiden zich in het algemeen op de volgende vier vlakken:

 1. Snelheid
 2. Gemak
 3. Veiligheid
 4. Support

Via onze Managed WordPress hosting nemen wij het onderhoud, hosting en support van je WordPress applicatie voor onze rekening. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je website(s). Techniek dat voor je werkt zonder hoofdpijn!