Background

Online marketingbureau in Zaltbommel en Bommelerwaard

Laten we eerlijk zijn, het valt niet mee om tussen twee miljoen MKB-bedrijven op het Nederlandse net gevonden te worden. En al helemaal niet om zo zichtbaar te worden als de Martinus Nijhoffbrug! Maar met de juiste online marketingstrategie en de juiste tools valt er toch heel wat te bereiken. Je hebt er wel een gespecialiseerd en gedreven team voor nodig, zoals dat van Admeisters. Admeisters is hét online marketingbureau voor Zaltbommel en de Bommelerwaard, en we zullen je uitleggen waarom.

Zoekopdracht online marketing bureau

Push en Pull marketing

Er bestaan grofwerk twee manieren om je potentiële klanten te bereiken; push en pull marketing. Het zijn termen die al lang voor het online tijdperk bestonden. Een voorbeeld van push marketing is het plaatsen van een advertentie in de Gouden Gids in een categorie die veel bezocht wordt, maar waar jij met jou bedrijf niet thuishoort. Je wordt door veel mensen gezien, maar van die vele mensen zijn er maar weinig die interesse hebben in jouw aanbod. Pull marketing is het plaatsen van een advertentie in de juiste categorie in de Gouden Gids: je wordt alleen gezien door mensen die bewust naar jouw product zoeken. Een voorbeeld van online push marketing is het plaatsen van een banner op een populaire website. En hét voorbeeld van online pull marketing is hoog scoren in Google! Push én pull marketing hebben hun eigen waarde, Admeisters zet ze graag beide in.

Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Waarom Admeisters online marketingbureau Zaltbommel

 • Een team met kennis van zaken;
 • Een team met veel ervaring;
 • Een team met veel gevoel voor marketing;
 • Een team met de drive om te scoren;
 • Admeisters richt zich voornamelijk op middelgrote bedrijven;
 • Admeisters is duidelijk in zijn afspraken;
 • Admeisters werkt met een persoonlijke campagnemanager;
 • Admeisters beschikt over een scala aan tools.
Online marketingmiddelen

Onze tools

Ons online marketingbureau voor Zaltbommel begint natuurlijk met de best passende online marketingstrategie. Die baseren we op de unieke positie van jouw bedrijf, de doelen en ambities voor de korte en lange termijn en de mogelijkheden van jouw bedrijf, ook in budgettair opzicht.

Vervolgens kiezen we uit de tools waarmee we de gestelde doelen gaan bereiken. Denk daarbij aan Google ads, zoekmachineoptimalisatie en conversieoptimalisatie, e-mailmarketing, de ontwikkeling van banners en het vormgeven van logo’s, het vernieuwen of uitbreiden van een website of webwinkel, het maken van landingspagina’s, video’s en blogs ten behoeve van die website of –winkel en de meer specialistische tools als voice-search, chatbot en omnichanneling.

Neem contact op met Admeisters

Laten we kennismaken

Nu wij het een en ander over onszelf en ons bedrijf verteld hebben, horen we graag meer over het jouwe. We nodigen je daarom van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking, bij ons op kantoor of – nog beter – bij jou op locatie. Vertel ons over jouw ambities en jouw ideeën. Wij luisteren, stellen vragen en geven desgewenst advies. En natuurlijk kun jij op jouw beurt al jouw vragen bij ons kwijt. Neem vandaag nog contact met ons op, het team van Admeisters online marketingbureau Zaltbommel zit voor je klaar.

Werkgebied online marketing

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters is als online marketing bureau in Zaltbommel en wijde omgeving actief. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Naast Zaltbommel voeren wij ook online marketing uit voor bedrijven in:

Culemborg

Vianen

Woerden

De Meern

Nieuwegein

Veelgestelde vragen over online marketing

🔎 Wat is zoekmachine optimalisatie?

Met zoekmachine optimalisatie verbeter je de website op 3 verschillende punten:

 1. Techniek
 2. Content
 3. Autoriteit

Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel Search Engine Optimization genoemd, afgekort SEO.

De volgende diensten vallen onder Zoekmachine Optimalisatie:

Plan een vrijblijvend groeigesprek in met één van onze adviseurs om jouw online ambities te bespreken. Meer informatie over SEA lees je hier.

📈 Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) draait om het toegankelijker maken van je website, met als doel beter gevonden te worden in de niet betaalde zoekresultaten in de zoekmachines. Via een uitgebreide zoekwoorden analyse kijken we welke zoektermen het meest interessant zijn voor je website. Hierbij kijken we naar de concurrentie en het zoekvolume.

Met zoekmachine optimalisatie verbeteren we de techniek, ontwikkelen/optimaliseren we je landingspagina’s en zorgen we voor een juiste interne linkstructuur om zo hoge(re) posities te behalen en het verkeer vanuit de zoekmachines te maximaliseren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om jouw online ambities te bespreken.

💶 Wat kost zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een structureel proces en de resultaten zijn afhankelijk van de gewenste positie en concurrentie op de zoektermen in de zoekmachines. Er dienen periodieke werkzaamheden uitgevoerd te worden om gewenste posities te kunnen behalen of om bestaande posities te kunnen behouden. Gezien het algoritme van de zoekmachines continue aan verandering onderhevig is, zullen de periodieke werkzaamheden ook onderling van elkaar verschillen.

In de basis starten we met zoekmachine optimalisatie vanaf een uur in de week. Bij grotere projecten werken we vanzelfsprekend meerdere uren per week om de gewenste posities te behalen. We kunnen echter geen posities garanderen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om jouw online ambities te bespreken.

💡 Wat is het verschil tussen SEA en SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization en wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Zoekmachine optimalisatie draait om het toegankelijker maken van je website, met als doel beter gevonden te worden in de niet betaalde zoekresultaten in de zoekmachines.

SEA staat voor Search Engine Advertising. Met SEA worden de betaalde zoekresultaten bedoeld die bovenaan in de zoekmachines worden weergegeven. Via zoekmachine adverteren (SEA) kun je dus met betaalde advertenties boven de organische zoekresultaten worden weergegeven.

🎯 Wat is zoekmachine adverteren?

Met zoekmachine adverteren worden de betaalde zoekresultaten bedoeld die bovenaan in de zoekmachines worden weergegeven. Zoekmachine adverteren wordt ook wel Search Engine Advertising genoemd, afgekort SEA.

Via zoekmachine adverteren kun je dus met betaalde advertenties boven de organische zoekresultaten worden weergegeven. Om deze reden worden zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO) vaak gecombineerd om zo meer rendement te kunnen behalen uit het online marketing budget.

Wil je ook beter gevonden worden in zoekmachines op relevante zoektermen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om jouw online ambities te bespreken.  Meer informatie over SEO lees je hier.

📈 Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Via een uitgebreide zoekwoorden analyse kijken we welke zoektermen het meest interessant zijn voor je producten of diensten. Hierbij kijken we naar de concurrentie en het zoekvolume.

Met zoekmachine adverteren maken we op basis van de zoekwoorden analyse, campagnes aan in Google Ads. Deze campagnes optimaliseren we continue om zo hoge(re) posities te behalen en het verkeer vanuit de zoekmachines te maximaliseren voor conversie.

Wil je ook meer leadsmeer klanten en meer omzet? Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om jouw online ambities te bespreken.

🛒 Wat kost zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren (SEA) is net als zoekmachine optimalisatie (SEO) een structureel proces en de resultaten zijn afhankelijk van de gewenste positie en concurrentie op de zoektermen in de zoekmachines.

In Google Ads kun je zelf een dagbudget instellen. Verwacht echter bij kleine budgetten geen grote uitkomsten. Wat een realistisch budget is hangt af van je doelstellingen. Elk bedrijf is immers uniek met zijn diensten of producten, doelgroep en werkwijze.

In de basis starten we met zoekmachine adverteren vanaf een uur in de week. Bij grotere accounts werken we vanzelfsprekend meerdere uren per week om de gewenste resultaten te behalen. Het advertentiebudget komt voor eigen rekening en wordt afgeschreven via de betreffende advertentieaccount(s).