Background

Online marketingbureau Houten

Wij heten je van harte welkom op onze site, we zijn oprecht blij dat je er bent. Tussen al die andere online marketingbureaus in Houten en omgeving – het zijn er tientallen! – heb je ons gevonden. Dat betekent dat we ons werk goed hebben gedaan, al die andere bureaus probeerden je immers ook naar hun site te lokken. Wat we voor onszelf kunnen realiseren, kunnen we ook voor jouw onderneming realiseren! Dat doen we met de inzet van up-to-date knowhow, heel veel expertise, creativiteit en intuïtie.

Schakel Admeisters, online marketingbureau voor Houten en omgeving in om ook optimaal rendement te halen uit jouw online activiteiten.

Zoekopdracht online marketing bureau

De basis voor succes: een gedegen onlinemarketingstrategie

Er bestaat niet zoiets als een formule die je kunt toepassen om gegarandeerd online succes te hebben. Als die wel bestond, zou iedereen hem toepassen en dan was het flink dringen aan de top. Daarom goochelt Google met algoritmes en min of meer geheime formules om de rangorde te bepalen. Aan ons als team van Admeisters, online marketingbureau voor Houten toch een optimaal resultaat te behalen. Dat doen we door stap voor stap een gedegen en gedetailleerd onlinemarketingstrategie te ontwikkelen. We beginnen met het in kaart brengen van wat jou als bedrijf uniek maakt: het diensten- en productaanbod, de kernwaarden, de doelstellingen, de positie ten opzichte van concurrenten, de uitdagingen, de mogelijkheden en niet te vergeten de doelgroepen die je wilt bereiken. Vervolgens kiezen we de middelen die we gaan inzetten en kijken we hóé we die gaan inzetten. En tot slot is het analyseren, meten, testen en aanpassen en opnieuw testen en meten en aanpassen. Net zo lang tot de onlinemarketingstrategie loopt als een trein.

Online marketingmiddelen

Mogelijke tools van Admeisters, online marketingbureau Houten

Resultaatgedreven Zoekmachine Adverteren

Daarom Admeisters, online marketingbureau Houten

 • Professioneel, creatief en inventief team;
 • Met brede ervaring en specialistische kennis;
 • Met de focus op middelgrote bedrijven;
 • Een persoonlijke campagnemanager bij jou op locatie;
 • Het online marketingbureau Houten dat gaat voor meetbaar succes;
 • Rapportages die de geboekte successen laten zien;
 • Duidelijke afspraken;
 • Een transparante manier van werken;
 • En scherpe tarieven.
Persoonlijke campagnemanager

Jouw persoonlijke campagnemanager

Bij Admeisters krijg je een persoonlijke campagnemanager die bij voorkeur een dag(deel) bij jou op locatie werkt. Dat maakt de communicatielijnen kort en duidelijk. Bovendien leren we jouw bedrijf van binnenuit kennen en dat is heel belangrijk om de juiste tone of voice te ontwikkelen. We houden je op de hoogte van de resultaten met rapportages die zijn onderbouwd met cijfers en statistieken.

Neem contact op met Admeisters

Wij willen je graag leren kennen

We zouden nog veel meer kunnen vertellen over onze visie en vooral ook de tools die we kunnen inzetten, maar belangrijker voor nu is: wie ben jij, wat heb jij nodig, wat zijn jouw ambities, jouw wensen, jouw ideeën? Laten we samen om de tafel gaan en kijken of wij daarvoor de beste partij zijn voor jou. We komen graag bij je op locatie, maar heb je dat liever niet, dan ben je natuurlijk ook bij ons op kantoor van harte welkom. Bel, mail of stuur een berichtje naar Admeisters, hét online marketingbureau voor Houten en omstreken.

Werkgebied online marketing

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters richt zich op middelgrote bedrijven in de regio Utrecht. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Naast Nieuwegein voeren wij ook online marketing uit voor bedrijven in:

Nieuwegein

IJsselstein

Vianen

De Meern

 Utrecht

Bunnik

Zeist

Veelgestelde vragen over online marketing

🔎 Wat is zoekmachine optimalisatie?

Met zoekmachine optimalisatie verbeter je de website op 3 verschillende punten:

 1. Techniek
 2. Content
 3. Autoriteit

Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel Search Engine Optimization genoemd, afgekort SEO.

De volgende diensten vallen onder Zoekmachine Optimalisatie:

Plan een vrijblijvend groeigesprek in met één van onze adviseurs om jouw online ambities te bespreken. Meer informatie over SEA lees je hier.

📈 Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) draait om het toegankelijker maken van je website, met als doel beter gevonden te worden in de niet betaalde zoekresultaten in de zoekmachines. Via een uitgebreide zoekwoorden analyse kijken we welke zoektermen het meest interessant zijn voor je website. Hierbij kijken we naar de concurrentie en het zoekvolume.

Met zoekmachine optimalisatie verbeteren we de techniek, ontwikkelen/optimaliseren we je landingspagina’s en zorgen we voor een juiste interne linkstructuur om zo hoge(re) posities te behalen en het verkeer vanuit de zoekmachines te maximaliseren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om jouw online ambities te bespreken.

💶 Wat kost zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een structureel proces en de resultaten zijn afhankelijk van de gewenste positie en concurrentie op de zoektermen in de zoekmachines. Er dienen periodieke werkzaamheden uitgevoerd te worden om gewenste posities te kunnen behalen of om bestaande posities te kunnen behouden. Gezien het algoritme van de zoekmachines continue aan verandering onderhevig is, zullen de periodieke werkzaamheden ook onderling van elkaar verschillen.

In de basis starten we met zoekmachine optimalisatie vanaf een uur in de week. Bij grotere projecten werken we vanzelfsprekend meerdere uren per week om de gewenste posities te behalen. We kunnen echter geen posities garanderen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om jouw online ambities te bespreken.

💡 Wat is het verschil tussen SEA en SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization en wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Zoekmachine optimalisatie draait om het toegankelijker maken van je website, met als doel beter gevonden te worden in de niet betaalde zoekresultaten in de zoekmachines.

SEA staat voor Search Engine Advertising. Met SEA worden de betaalde zoekresultaten bedoeld die bovenaan in de zoekmachines worden weergegeven. Via zoekmachine adverteren (SEA) kun je dus met betaalde advertenties boven de organische zoekresultaten worden weergegeven.

🎯 Wat is zoekmachine adverteren?

Met zoekmachine adverteren worden de betaalde zoekresultaten bedoeld die bovenaan in de zoekmachines worden weergegeven. Zoekmachine adverteren wordt ook wel Search Engine Advertising genoemd, afgekort SEA.

Via zoekmachine adverteren kun je dus met betaalde advertenties boven de organische zoekresultaten worden weergegeven. Om deze reden worden zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO) vaak gecombineerd om zo meer rendement te kunnen behalen uit het online marketing budget.

Wil je ook beter gevonden worden in zoekmachines op relevante zoektermen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om jouw online ambities te bespreken.  Meer informatie over SEO lees je hier.

📈 Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Via een uitgebreide zoekwoorden analyse kijken we welke zoektermen het meest interessant zijn voor je producten of diensten. Hierbij kijken we naar de concurrentie en het zoekvolume.

Met zoekmachine adverteren maken we op basis van de zoekwoorden analyse, campagnes aan in Google Ads. Deze campagnes optimaliseren we continue om zo hoge(re) posities te behalen en het verkeer vanuit de zoekmachines te maximaliseren voor conversie.

Wil je ook meer leadsmeer klanten en meer omzet? Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om jouw online ambities te bespreken.

🛒 Wat kost zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren (SEA) is net als zoekmachine optimalisatie (SEO) een structureel proces en de resultaten zijn afhankelijk van de gewenste positie en concurrentie op de zoektermen in de zoekmachines.

In Google Ads kun je zelf een dagbudget instellen. Verwacht echter bij kleine budgetten geen grote uitkomsten. Wat een realistisch budget is hangt af van je doelstellingen. Elk bedrijf is immers uniek met zijn diensten of producten, doelgroep en werkwijze.

In de basis starten we met zoekmachine adverteren vanaf een uur in de week. Bij grotere accounts werken we vanzelfsprekend meerdere uren per week om de gewenste resultaten te behalen. Het advertentiebudget komt voor eigen rekening en wordt afgeschreven via de betreffende advertentieaccount(s).