Background

Online marketingbureau Bunnik

Laten we wel wezen, het is niet eenvoudig om tussen twee miljoen midden- en kleinbedrijven op het Nederlandse internet te worden gevonden én klanten binnen te halen. Daar heb je gespecialiseerde hulp bij nodig in de vorm van een online marketingbureau. Admeisters is zo’n online marketingbureau voor Bunnik en omstreken dat met de juiste strategie en de inzet van de juiste middelen jouw online prestaties naar een hoger plan kan tillen. Meer bezoekers, meer conversie, meer leads, meer klanten, meer omzet, daar gaan wij voor.

Zoekopdracht online marketing bureau

Push en Pull marketing online

Je kunt marketing campagnes in grofweg twee soorten verdelen: push en pull marketing campagnes. Al lang voor het online tijdperk werden deze termen bedacht voor de ‘gewone’ of offline marketing. Een bekend voorbeeld van push marketing is het plaatsen van een billboard langs een snelweg of het plaatsen van een advertentie in een populaire categorie in de Gouden Gids die niet specifiek voor jouw branche bestemd is. Je wordt gezien door veel mensen, maar van die vele mensen zullen er maar weinig zijn die net interesse hebben in jouw aanbod. Pull marketing is het plaatsen van een advertentie in de rubriek waar jouw bedrijf thuishoort. In dat geval wordt je advertentie door veel minder mensen gezien, maar deze mensen zijn wel allemaal bewust op zoek naar iets wat jij biedt.

Als we de vergelijking doortrekken naar online marketing dan is het plaatsen van een banner op een populaire website of populair videokanaal een voorbeeld van online push marketing, terwijl een advertentie met Google ads hét voorbeeld van online pull marketing is. Beide hebben hun waarde en Admeisters kan ze beide inzetten.

Persoonlijke campagnemanager

Daarom kies je Admeisters als online marketingbureau Bunnik

 • Een online marketingbureau met kennis van zaken;
 • Een online marketingbureau met jarenlange expertise;
 • Een online marketingbureau met de drive om voor jou te presteren;
 • Een online marketingbureau met een hoogontwikkeld fingerspitzengefühl;
 • Een online marketingbureau in Bunnik met de focus op middelgrote bedrijven;
 • Een online marketingbureau dat duidelijk is in zijn afspraken;
 • Een online marketingbureau met een persoonlijke campagnemanager;
 • Een online marketingbureau dat beschikt over een scala aan tools.
Online marketingmiddelen

Onze tools

Admeisters, online marketingbureau voor Bunnik stelt eerst een gedegen online marketingstrategie op. Deze is gebaseerd op de unieke positie en mogelijkheden – ook in budgettair opzicht – van jouw bedrijf en de doelen en ambities, zowel voor de korte als voor de lange termijn. Als de strategie is uitgewerkt, kiezen we de tools om de campagne met de gestelde doelen te realiseren.

Deze tools zijn bijvoorbeeld Google ads, e-mailmarketing, zoekmachineoptimalisatie, conversieoptimalisatie, de ontwikkeling van banners, het vormgeven van logo’s, het vernieuwen en/of uitbreiden van je website of webwinkel. Bij dat laatste kun je bijvoorbeeld denken aan het maken van landingspagina’s, blogs en video’s en de meer specialistische middelen als voice-search en chatbot. Door middel van omnichanneling worden alle technieken tot in de details op elkaar afgestemd om de gebruiker een optimale klantervaring te bieden.

Neem contact op met Admeisters

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kennismaken? Heel graag! Wij zijn benieuwd naar jouw ambities en hopen deze tot de onze te kunnen maken. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek – bij jou op locatie of bij ons op kantoor – luisteren wij naar je ideeën en vragen en geven desgewenst advies. Neem contact op, ons team van Admeisters, online marketingbureau Bunnik is er klaar voor.

Werkgebied online marketing

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters richt zich op middelgrote bedrijven in de regio Utrecht. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Naast Nieuwegein voeren wij ook online marketing uit voor bedrijven in:

 Utrecht

De Meern

Nieuwegein

IJsselstein

Vianen

Houten

Zeist

Veelgestelde vragen over online marketing

🔎 Wat is zoekmachine optimalisatie?

Met zoekmachine optimalisatie verbeter je de website op 3 verschillende punten:

 1. Techniek
 2. Content
 3. Autoriteit

Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel Search Engine Optimization genoemd, afgekort SEO.

De volgende diensten vallen onder Zoekmachine Optimalisatie:

Plan een vrijblijvend groeigesprek in met één van onze adviseurs om jouw online ambities te bespreken. Meer informatie over SEA lees je hier.

📈 Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) draait om het toegankelijker maken van je website, met als doel beter gevonden te worden in de niet betaalde zoekresultaten in de zoekmachines. Via een uitgebreide zoekwoorden analyse kijken we welke zoektermen het meest interessant zijn voor je website. Hierbij kijken we naar de concurrentie en het zoekvolume.

Met zoekmachine optimalisatie verbeteren we de techniek, ontwikkelen/optimaliseren we je landingspagina’s en zorgen we voor een juiste interne linkstructuur om zo hoge(re) posities te behalen en het verkeer vanuit de zoekmachines te maximaliseren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om jouw online ambities te bespreken.

💶 Wat kost zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een structureel proces en de resultaten zijn afhankelijk van de gewenste positie en concurrentie op de zoektermen in de zoekmachines. Er dienen periodieke werkzaamheden uitgevoerd te worden om gewenste posities te kunnen behalen of om bestaande posities te kunnen behouden. Gezien het algoritme van de zoekmachines continue aan verandering onderhevig is, zullen de periodieke werkzaamheden ook onderling van elkaar verschillen.

In de basis starten we met zoekmachine optimalisatie vanaf een uur in de week. Bij grotere projecten werken we vanzelfsprekend meerdere uren per week om de gewenste posities te behalen. We kunnen echter geen posities garanderen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om jouw online ambities te bespreken.

💡 Wat is het verschil tussen SEA en SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization en wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Zoekmachine optimalisatie draait om het toegankelijker maken van je website, met als doel beter gevonden te worden in de niet betaalde zoekresultaten in de zoekmachines.

SEA staat voor Search Engine Advertising. Met SEA worden de betaalde zoekresultaten bedoeld die bovenaan in de zoekmachines worden weergegeven. Via zoekmachine adverteren (SEA) kun je dus met betaalde advertenties boven de organische zoekresultaten worden weergegeven.

🎯 Wat is zoekmachine adverteren?

Met zoekmachine adverteren worden de betaalde zoekresultaten bedoeld die bovenaan in de zoekmachines worden weergegeven. Zoekmachine adverteren wordt ook wel Search Engine Advertising genoemd, afgekort SEA.

Via zoekmachine adverteren kun je dus met betaalde advertenties boven de organische zoekresultaten worden weergegeven. Om deze reden worden zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO) vaak gecombineerd om zo meer rendement te kunnen behalen uit het online marketing budget.

Wil je ook beter gevonden worden in zoekmachines op relevante zoektermen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om jouw online ambities te bespreken.  Meer informatie over SEO lees je hier.

📈 Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Via een uitgebreide zoekwoorden analyse kijken we welke zoektermen het meest interessant zijn voor je producten of diensten. Hierbij kijken we naar de concurrentie en het zoekvolume.

Met zoekmachine adverteren maken we op basis van de zoekwoorden analyse, campagnes aan in Google Ads. Deze campagnes optimaliseren we continue om zo hoge(re) posities te behalen en het verkeer vanuit de zoekmachines te maximaliseren voor conversie.

Wil je ook meer leadsmeer klanten en meer omzet? Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om jouw online ambities te bespreken.

🛒 Wat kost zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren (SEA) is net als zoekmachine optimalisatie (SEO) een structureel proces en de resultaten zijn afhankelijk van de gewenste positie en concurrentie op de zoektermen in de zoekmachines.

In Google Ads kun je zelf een dagbudget instellen. Verwacht echter bij kleine budgetten geen grote uitkomsten. Wat een realistisch budget is hangt af van je doelstellingen. Elk bedrijf is immers uniek met zijn diensten of producten, doelgroep en werkwijze.

In de basis starten we met zoekmachine adverteren vanaf een uur in de week. Bij grotere accounts werken we vanzelfsprekend meerdere uren per week om de gewenste resultaten te behalen. Het advertentiebudget komt voor eigen rekening en wordt afgeschreven via de betreffende advertentieaccount(s).