Background

Websites voor zorginstellingen

Onder de noemer ‘zorginstelling’ kunnen we een grote variatie aan instellingen scharen: van tandartspraktijk tot ziekenhuis, van dierenkliniek tot kattenpension en van fysiopraktijk tot wooncentra voor ouderen of mensen met een beperking. De doelgroep en de geboden dienst kunnen verschillen, maar het draait altijd om zorg voor cliënten. Met deze zin zeggen we precies wat websites voor zorginstellingen moeten doen: ze moeten meteen duidelijk maken om welke doelgroep en welke dienst het gaat én ze moeten zorg uitstralen.

Header Website Laten Maken

Zorg uitstralen met een website, hoe doe je dat?

Het klinkt wellicht wat abstract: zorg uitstralen met een website. Toch zul je waarschijnlijk net als wij meteen aan het kleurgebruik denken en wellicht ook aan ‘zachte’, vloeiende vormen. Maar er is meer, kijk hier maar eens naar:

  • Zorg = Veiligheid, de website moet veilig zijn om te gebruiken, hij moet bijvoorbeeld versleuteld zijn.
  • Zorg = Gebruikersvriendelijkheid, de website moet duidelijk en overzichtelijk zijn, de bezoeker moet snel de informatie kunnen vinden die hij zoekt, of intuïtief door het websitemenu geleid worden. Het lettertype en de –grootte moeten goed gekozen zijn, evenals achtergrondkleuren. Daarnaast moet de website snel laden en geen foutpagina’s bevatten.
  • Zorg = Privacy, de regels omtrent cookiegebruik moeten bijvoorbeeld duidelijk zijn, maar ook een afgeschermde, persoonlijke module kan nodig zijn.
  • Zorg = Gemak, bijvoorbeeld in de vorm van een online agenda om afspraken te maken of een terugbelfunctie.
  • Zorg = Vertrouwen, de website moet goede content bevatten, bijvoorbeeld met informatie over de kwalificaties en certificaten, een ‘over ons’-pagina, de website moet reële verwachtingen scheppen over de geboden diensten met bijvoorbeeld referenties.
  • Zorg = Aandacht, met diverse snelle contactmogelijkheden of bijvoorbeeld de antwoorden op veel gestelde vragen.
Header Maatwerk Wordpress

Zorg op maat, een website op maat

Een website voor een zorginstelling heeft doorgaans heel andere functionaliteiten dan bijvoorbeeld een website voor een bouwbedrijf, een garage of een hoveniersbedrijf.

Veel zorginstellingen werken met cliënten op afspraak. Een online afsprakensysteem is daarom een fijne module op websites voor zorginstellingen. Niet alleen voor de cliënt, ook de administratie heeft hier profijt van. Vaak ook is het nodig om een speciale webomgeving voor het personeel te hebben, of voor naaste familie van een cliënt.
Bij veel zorginstellingen zijn bijna altijd wel openstaande vacatures. Een speciale wervingspagina waar vacatures op worden vermeld en waar kandidaten bijvoorbeeld hun cv en sollicitatiebrief kunnen uploaden, kan voor deze instellingen een uitkomst zijn.

Als WordPress-specialist ontwikkelt Admeisters websites geheel op maat, precies zoals jij hem hebben wilt.

Header Social Media Marketing

Websites voor zorginstellingen, ideaal te combineren met social media

Social media zijn heel geschikt om je sociale gezicht te laten zien, in (één op één) contact te komen of te blijven met je doelgroep en om nieuws te brengen. Admeisters kan je helpen om deze veilig en – indien gewenst – vertrouwelijk in te richten. Natuurlijk zorgen we dan ook dat deze gekoppeld zijn aan je website!

Neem contact op met Admeisters

Website voor jouw zorginstelling door Admeisters

Is jullie instelling toe aan een nieuwe website met alle functies die passen bij deze tijd en bij jullie doelgroep? Admeisters is benieuwd naar jullie wensen en gaat graag met je om de tafel om alle mogelijkheden te bespreken!

Wat klanten over ons zeggen

Testimonial Eileen Griffith Dierenkliniek Culemborg

“Admeisters heeft het maken van een nieuwe website overzichtelijk en werkbaar weten te maken. Fijne samenwerking, denkt goed mee en waar het om gaat: een super resultaat!“

Eileen Griffith Dierenkliniek Culemborg
Testimonial Roalt Dijkstra Optimum Osteopathie

“Overgegaan van een heel groot bedrijf naar Admeisters en daar heel blij mee. Korte lijntjes, snelle uitwerking en heel goede resultaten! Er wordt constant gemonitord en aangepast voor een optimaal resultaat. Een van de beste beslissingen van afgelopen jaar.”

Roalt Dijkstra Optimum Osteopathie

“Admeisters heeft een geweldig mooie website voor ons ontworpen. Het contact verloopt soepel, ze denken innovatief mee in de richting die wij op willen en zorgen voor een betere vindbaarheid online.

Stephan Goes Diamond Clear

Veelgestelde vragen over websites voor zorginstellingen

Is jullie instelling toe aan een nieuwe website met alle functies die passen bij deze tijd en bij jullie doelgroep? Admeisters is benieuwd naar jullie wensen en gaat graag met je om de tafel om alle mogelijkheden te bespreken!

👷 Kan ik al mijn diensten op de website presenteren?

Jazeker! De diensten in de website worden los aangemaakt en hebben een eigen diensten pagina met alle diensten onder elkaar weergegeven. Deze landingspagina is vaak vanuit het hoofdmenu te bereiken, maar door onze modulaire opbouw van de website kun je jouw diensten ook eenvoudig zelf op welke gewenste plek in de website toevoegen.

🏆 Kan ik al mijn projecten op de website tonen?

Jazeker! Om potentiële klanten een goed beeld te geven van de reeds uitgevoerde werkzaamheden hebben we projecten als losse module toegevoegd aan het Conten Management Systeem (CMS) van de website. Naast de mogelijkheid van een afzonderlijke projectpagina kunnen we de losse projecten op elke gewenste plek in de website laten terugkomen via een zogenoemde slider. Op deze manier kunnen we de website aantrekkelijker opbouwen en meer conversies genereren op andere, niet project gerelateerde landingspagina’s.

⭐ Kunnen klanten reviews plaatsen op mijn website?

Voor het verzamelen van reviews werken wij bij voorkeur met een onafhankelijke klantbeoordelingsysteem. Dit is namelijk beter voor de vindbaarheid en zorgt voor een onafhankelijke en geloofwaardige reviews. Zo zijn we partner van Feedback Company of verzamelen we reviews uit het Google Mijn Bedrijf account van klanten. Ook  maken veel van onze klanten gebruik van het klantbeoordelingsysteem van Klantenvertellen.

Gezien onze klanten gebruik maken van verschillende systemen hebben we ervoor gekozen een module in te bouwen om reviews handmatig toe te kunnen voegen aan de website. Op deze manier kun je zelf bepalen welke feedback waar op de website wordt getoond. Als je klanten via de website een review willen schrijven, dan kan dat via een directe link naar het betreffende beoordelingssysteem, waarna de review handmatig in de website kan worden gezet. Dit kun je zelf doen of wij doen dit voor je, dat is wel zo makkelijk.

💶 Wat kost een website voor mij als zorginstelling?

Speciaal voor zorginstellingen hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over grote budgetten voor een volledig maatwerk project. We bieden hier de mogelijkheid om per maand te betalen, variërend van van €49,95, €59,95 of €69,95 per maand. Het verschil tussen de pakketten is vooral het aantal landingspagina’s en koppelingen met bijvoorbeeld e-mail marketingsoftware (vb. Mailchimp en/of Activecampaign).