Background

Websites voor hoveniers

In Nederland zijn zo’n 11.000 hoveniersbedrijven geregistreerd. Ongeveer driekwart daarvan is eenmansbedrijf. Veel van deze bedrijven hebben een website, maar uit onderzoek is gebleken dat bijna 60% van deze websites niet goed (genoeg) werkt. Hier ligt dé kans om jouw concurrenten voorbij te streven. Dat doe je met een goed functionerende website van Admeisters!

Zoekopdracht website laten maken

Een goed functionerende website voor hoveniers

Natuurlijk wil je laten zien wat jij in huis hebt, welke projecten jij gerealiseerd hebt en/of onderhoudt en wat je klanten van jou vinden. Maar daarnaast wil je waarschijnlijk ook graag nieuwe klanten en opdrachtgevers aantrekken of meer producten verkopen.

Admeisters is niet alleen een websitebouwer, maar ook online marketingspecialist. Wij weten daarom precies hoe we een website voor hoveniers moeten opbouwen én hoe we die moeten laten scoren.

Wordpress Content Management Systeem (CMS)

De basis en het onderhoud

Als de basis voor een tuin goed is, is het onderhoud gemakkelijk. Datzelfde geldt voor een website. Veel klanten die een tuin laten aanleggen, doen vervolgens zelf het onderhoud, dat geldt ook voor onze branche. Onder andere daarom werkt Admeisters met WordPress, een Content Management System (CMS), ofwel een systeem waarmee je de content of inhoud beheert. Het is het meest gebruikte CMS ter wereld vanwege zijn veelzijdigheid en de gebruikersvriendelijkheid.

Header Website Laten Maken

Met de seizoenen mee

Een tuin verandert doorheen de seizoenen en de jaren en daar moet jouw website op aangepast zijn. De afbeeldingen en video’s die je gebruikt en de acties die je lanceert zijn afgestemd op het jaargetijde en dat is de reden waarom een gemakkelijk te onderhouden website voor hoveniers zo belangrijk is! Natuurlijk kan Admeisters jouw website onderhouden, net zoals er klanten zijn die hun tuin door jou laten onderhouden. Maar daar gaan we niet standaard vanuit.

Header Maatwerk Wordpress

Een tuin en website op maat

Jouw klant wil van zijn tuin genieten, maar waarschijnlijk wil hij er ook trots op zijn. Een tuin weerspiegelt daarmee de identiteit van de bezitter. De meeste klanten willen daarom geen standaard tuin, maar willen een uniek en exclusief ontwerp.

En ja, ook daar is de parallel met een website te trekken. Een website moet de identiteit van jouw hoveniersbedrijf onderstrepen. Met het CMS WordPress zijn oneindig veel mogelijkheden te realiseren en Admeisters bouwt jouw website dan ook helemaal op maat.

Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Creativiteit en vakmanschap

Uit het voorgaande kun je opmaken dat zowel voor de aanleg van een tuin als voor de opbouw van een website vakmanschap en creativiteit nodig zijn. Zonder kennis van zaken kun je nooit alle mogelijkheden benutten en maak je – soms cruciale – fouten. Maar zonder creativiteit kun je er nooit uitspringen en zul je weinig lof – en resultaat – oogsten. Het is de combinatie van creativiteit en vakmanschap waarmee jij en wij verder komen.

Header Social Media Marketing

Websites voor hoveniers, ideaal te combineren met social media

Social media zijn ideaal om creatieve ideeën te uiten. Denk aan posts met foto’s en video’s op Facebook, pins op Pinterest, (instructie)filmpjes op YouTube. Admeisters bouwt jouw website zo dat de bezoeker gemakkelijk naar de door jou gebruikte kanalen kan navigeren. De genoemde social media zijn ook heel geschikt voor campagnes en acties. Ook daar kunnen we je bij helpen.

Enthousiast geworden over de mogelijkheden die Admeisters heeft om jouw website te ontwikkelen? Leuk! Wij horen graag van je!

Wat klanten over ons zeggen

“Admeisters heeft een geweldig mooie website voor ons ontworpen. Het contact verloopt soepel, ze denken innovatief mee in de richting die wij op willen en zorgen voor een betere vindbaarheid online.

Stephan Goes Diamond Clear
Testimonial Eileen Griffith Dierenkliniek Culemborg

“Admeisters heeft het maken van een nieuwe website overzichtelijk en werkbaar weten te maken. Fijne samenwerking, denkt goed mee en waar het om gaat: een super resultaat!“

Eileen Griffith Dierenkliniek Culemborg
Testimonial Roalt Dijkstra Optimum Osteopathie

“Overgegaan van een heel groot bedrijf naar Admeisters en daar heel blij mee. Korte lijntjes, snelle uitwerking en heel goede resultaten! Er wordt constant gemonitord en aangepast voor een optimaal resultaat. Een van de beste beslissingen van afgelopen jaar.”

Roalt Dijkstra Optimum Osteopathie

Veelgestelde vragen over websites voor hoveniers

👷 Kan ik al mijn diensten op de website presenteren?

Jazeker! De diensten in de website worden los aangemaakt en hebben een eigen diensten pagina met alle diensten onder elkaar weergegeven. Deze landingspagina is vaak vanuit het hoofdmenu te bereiken, maar door onze modulaire opbouw van de website kun je jouw diensten ook eenvoudig zelf op welke gewenste plek in de website toevoegen.

🏆 Kan ik al mijn projecten op de website tonen?

Jazeker! Om potentiële klanten een goed beeld te geven van de reeds uitgevoerde werkzaamheden hebben we projecten als losse module toegevoegd aan het Conten Management Systeem (CMS) van de website. Naast de mogelijkheid van een afzonderlijke projectpagina kunnen we de losse projecten op elke gewenste plek in de website laten terugkomen via een zogenoemde slider. Op deze manier kunnen we de website aantrekkelijker opbouwen en meer conversies genereren op andere, niet project gerelateerde landingspagina’s.

⭐ Kunnen klanten reviews plaatsen op mijn website?

Voor het verzamelen van reviews werken wij bij voorkeur met een onafhankelijke klantbeoordelingsysteem. Dit is namelijk beter voor de vindbaarheid en zorgt voor een onafhankelijke en geloofwaardige reviews. Zo zijn we partner van Feedback Company of verzamelen we reviews uit het Google Mijn Bedrijf account van klanten. Ook  maken veel van onze klanten gebruik van het klantbeoordelingsysteem van Klantenvertellen.

Gezien onze klanten gebruik maken van verschillende systemen hebben we ervoor gekozen een module in te bouwen om reviews handmatig toe te kunnen voegen aan de website. Op deze manier kun je zelf bepalen welke feedback waar op de website wordt getoond. Als je klanten via de website een review willen schrijven, dan kan dat via een directe link naar het betreffende beoordelingssysteem, waarna de review handmatig in de website kan worden gezet. Dit kun je zelf doen of wij doen dit voor je, dat is wel zo makkelijk.

🧮 Kunnen potentiële klanten eenvoudig offertes opvragen?

We hebben in het template een speciaal contactformulier ingebouwd voor het aanvragen van offertes. In dit contactformulier kunnen potentiële klanten via een beveiligde verbinding hun persoonlijke gegevens achterlaten en een omschrijving geven van het betreffende project. Het contactformulier kunnen we eenvoudig uitbouwen, zodat klanten bijvoorbeeld ook foto’s kunnen uploaden van het project dat zij uitgevoerd willen hebben. Indien gewenst kunnen wij ook maatwerk modules bouwen voor projecten met verschillende variabelen, zodat een klant naar aanleiding van een keuzeproces met opties (afmetingen, grootte, aantallen e.d.) een prijsindicatie krijgt van het betreffende project.

💶 Wat kost een website voor mij als bouwgerelateerd bedrijf?

Speciaal voor bouwgerelateerde bedrijven hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over grote budgetten voor een volledig maatwerk project. We bieden hier de mogelijkheid om per maand te betalen, variërend van van €49,95, €59,95 of €69,95 per maand. Het verschil tussen de pakketten is vooral het aantal landingspagina’s en de gewenste koppelingen met bijvoorbeeld WhatsApp of e-mail marketingsoftware (vb. Mailchimp en/of Activecampaign).