Background

Websites voor bouwbedrijven

Nederland telt zo’n 200.000 bouwbedrijven, van eenmanszaken tot grote bouwondernemingen en van wegenbouwers tot vloerenleggers. Bijna al die bedrijven hebben een eigen website. Een deel daarvan fungeert vooral als prospectus en visitekaartje voor klanten die op een andere manier bereikt worden. Maar een groeiend aantal bouwbedrijven ziet hun website als belangrijk kanaal om zich te profileren en nieuwe klanten en opdrachtgevers te trekken. Om tussen die 200.000 andere websites voor bouwbedrijven op te vallen, bezoekers te trekken én die ook over te halen contact op te nemen of bijvoorbeeld een offerte aan te vragen, heb je een professionele website nodig. Een website, gebouwd door WordPress specialist Admeisters, bijvoorbeeld.

Zoekopdracht website laten maken

De bouwsector is in beweging, en wij ook

Duurzaam bouwen, 3D printen, woningen zonder gas, energieneutrale gebouwen, het zijn ontwikkelingen die hard gaan en die veel aanpassingsvermogen en flexibiliteit vergen. Daarin herkennen we elkaar: de websitebouwer en de bouwondernemer. Admeisters vindt het een uitdaging een website te ontwikkelen die de ontwikkelingen binnen jouw branche en jouw bedrijf weerspiegelt.

Header Maatwerk Wordpress

Fundering en bouwstenen

Of je nu een huis, een weg of een website bouwt, je hebt altijd bouwstenen en een fundering nodig. Het Content Management System of kortweg CMS zou je kunnen zien als het fundament van de website. Het is de basis om de website vorm te geven en te beheren. De bouwstenen van een website zijn de plug-ins, oftewel de functionaliteiten van een website. De knoppen, de contactformulieren, de invoegmogelijkheden voor video en andere beelden en nog veel meer.

Wordpress Content Management Systeem (CMS)

WordPress Content Management System

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld en ook Admeisters werkt ermee. De populariteit heeft WordPress te danken aan zijn gebruikersvriendelijkheid en zijn veelzijdigheid. Er zijn enorm veel mogelijkheden met heel veel plug-ins en er komen telkens meer mogelijkheden bij. Daardoor is het heel goed mogelijk websites voor bouwbedrijven geheel op maat te maken. Een ander belangrijk voordeel van het werken met het meest gebruikte CMS ter wereld is dat het niet zomaar ineens zal verdwijnen.

Header Website Laten Maken

Belangrijke functionaliteiten voor websites voor bouwbedrijven

Naast snelheid, overzichtelijkheid, veiligheid en gebruikersvriendelijkheid – wat voor elke website in elke branche belangrijk is – vraagt een website voor een bouwbedrijf ruimte voor een mooi en overzichtelijk portfolio. Vertrouwen is een sleutelwoord en dat kun je opbouwen door te laten zien wat je kunt en wat anderen van jouw werk vinden. Bovendien is inzicht geven in jouw manier van werken belangrijk. Deze elementen moeten tot in de puntjes verzorgd zijn!

Header Conversie Optimalisatie

Een meetbaar goede website met Admeisters

Naast WordPress specialist is Admeisters een succesvol online marketingbureau. Wij zijn het gewend om in termen van meetbare doelen te denken en daarmee onderscheiden wij ons van andere websitebouwers. Wij zorgen ervoor dat jouw website meetbaar scoort op het doel of de doelen die jij gesteld hebt. Daartoe bouwen we de juiste functionaliteiten in en testen die uitgebreid. De verkregen testdata analyseren en interpreteren we, net zolang tot de website optimaal scoort en jij én wij helemaal tevreden zijn!

Neem contact op met Admeisters

Een website voor jouw bouwbedrijf

Admeisters kijkt ernaar uit kennis te maken en een mooie, functionele en meetbaar goede website voor jouw bouwbedrijf te ontwikkelen. Neem je contact met ons op?

Wat klanten over ons zeggen

Testimonial Eileen Griffith Dierenkliniek Culemborg

“Admeisters heeft het maken van een nieuwe website overzichtelijk en werkbaar weten te maken. Fijne samenwerking, denkt goed mee en waar het om gaat: een super resultaat!“

Eileen Griffith Dierenkliniek Culemborg
Testimonial Roalt Dijkstra Optimum Osteopathie

“Overgegaan van een heel groot bedrijf naar Admeisters en daar heel blij mee. Korte lijntjes, snelle uitwerking en heel goede resultaten! Er wordt constant gemonitord en aangepast voor een optimaal resultaat. Een van de beste beslissingen van afgelopen jaar.”

Roalt Dijkstra Optimum Osteopathie

“Admeisters heeft een geweldig mooie website voor ons ontworpen. Het contact verloopt soepel, ze denken innovatief mee in de richting die wij op willen en zorgen voor een betere vindbaarheid online.

Stephan Goes Diamond Clear

Veelgestelde vragen over websites voor bouwbedrijven

👷 Kan ik al mijn diensten op de website presenteren?

Jazeker! De diensten in de website worden los aangemaakt en hebben een eigen diensten pagina met alle diensten onder elkaar weergegeven. Deze landingspagina is vaak vanuit het hoofdmenu te bereiken, maar door onze modulaire opbouw van de website kun je jouw diensten ook eenvoudig zelf op welke gewenste plek in de website toevoegen.

🏆 Kan ik al mijn projecten op de website tonen?

Jazeker! Om potentiële klanten een goed beeld te geven van de reeds uitgevoerde werkzaamheden hebben we projecten als losse module toegevoegd aan het Conten Management Systeem (CMS) van de website. Naast de mogelijkheid van een afzonderlijke projectpagina kunnen we de losse projecten op elke gewenste plek in de website laten terugkomen via een zogenoemde slider. Op deze manier kunnen we de website aantrekkelijker opbouwen en meer conversies genereren op andere, niet project gerelateerde landingspagina’s.

⭐ Kunnen klanten reviews plaatsen op mijn website?

Voor het verzamelen van reviews werken wij bij voorkeur met een onafhankelijke klantbeoordelingsysteem. Dit is namelijk beter voor de vindbaarheid en zorgt voor een onafhankelijke en geloofwaardige reviews. Zo zijn we partner van Feedback Company of verzamelen we reviews uit het Google Mijn Bedrijf account van klanten. Ook  maken veel van onze klanten gebruik van het klantbeoordelingsysteem van Klantenvertellen.

Gezien onze klanten gebruik maken van verschillende systemen hebben we ervoor gekozen een module in te bouwen om reviews handmatig toe te kunnen voegen aan de website. Op deze manier kun je zelf bepalen welke feedback waar op de website wordt getoond. Als je klanten via de website een review willen schrijven, dan kan dat via een directe link naar het betreffende beoordelingssysteem, waarna de review handmatig in de website kan worden gezet. Dit kun je zelf doen of wij doen dit voor je, dat is wel zo makkelijk.

🧮 Kunnen potentiële klanten eenvoudig offertes opvragen?

We hebben in het template een speciaal contactformulier ingebouwd voor het aanvragen van offertes. In dit contactformulier kunnen potentiële klanten via een beveiligde verbinding hun persoonlijke gegevens achterlaten en een omschrijving geven van het betreffende project. Het contactformulier kunnen we eenvoudig uitbouwen, zodat klanten bijvoorbeeld ook foto’s kunnen uploaden van het project dat zij uitgevoerd willen hebben. Indien gewenst kunnen wij ook maatwerk modules bouwen voor projecten met verschillende variabelen, zodat een klant naar aanleiding van een keuzeproces met opties (afmetingen, grootte, aantallen e.d.) een prijsindicatie krijgt van het betreffende project.

💶 Wat kost een website voor mij als bouwgerelateerd bedrijf?

Speciaal voor bouwgerelateerde bedrijven hebben we een eigen maatwerk template ontwikkeld. Dit gezien niet iedereen de beschikking heeft over grote budgetten voor een volledig maatwerk project. We bieden hier de mogelijkheid om per maand te betalen, variërend van van €49,95, €59,95 of €69,95 per maand. Het verschil tussen de pakketten is vooral het aantal landingspagina’s en de gewenste koppelingen met bijvoorbeeld WhatsApp of e-mail marketingsoftware (vb. Mailchimp en/of Activecampaign).