Diamond Clear klaar voor de toekomst
Webdevelopment

Diamond Clear klaar voor de toekomst

Enkele maanden geleden hebben we een nieuwe site mogen ontwikkelen voor Schoonmaak- en Glazenwasbedrijf Diamond Clear. Hoewel de site inmiddels al meerdere nieuwe klanten heeft opgeleverd, kunnen we natuurlijk altijd nog veel optimaliseren. Op dit moment weten we bijvoorbeeld wie de potentiële klanten zijn, waar ze vandaan komen en hoe zij door de website navigeren.De komende drie maanden zetten wij deze kennis optimaal in via een Business Boost. Met deze Business Boost wordt de leadgeneratie verder aangejaagd door snelle identificatie van rendabele zoekwoorden. De kennis, ervaring en data gebruiken wij om landingspagina’s te ontwikkelen en de vindbaarheid te verbeteren.

Wat is het toch heerlijk om voor onze klanten meer business te genereren. Zeker in deze bijzondere tijd, waarin het Coronavirus (COVID-19) ons allemaal in meer of mindere mate treft, zijn wij dankbaar voor het vertrouwen. Uiteraard werken wij volledig vanuit huis en houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Wil jij ook online groeien en meer rendement uit je online activiteiten? Samen tillen we jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau!!

#admeisters #webdevelopment #wordpress #onlinemarketing

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.