Background

Online marketingbureau

Welkom! Fijn dat je ons gevonden hebt tussen die andere honderden online marketingbureaus in het midden van het land. Dat is niet vanzelf gegaan, we hebben er al onze kennis, creativiteit en ervaring voor ingezet, samen met een ingeboren gevoel voor marketing. Het zou geweldig zijn als de specialisten van online marketingbureau Admeisters die zelfde skills mogen gaan inzetten om ook jouw online activiteiten naar een hoger plan te tillen. Daar gaan we net zo hard ons best voor doen als voor ons eigen bureau.

Zoekopdracht online marketing bureau

Online marketingstrategie

Laten we duidelijk zijn: er bestaat geen succesformule die voor elk bedrijf en in elke situatie toe te passen is. Natuurlijk zijn er – puur op basis van kennis en ervaring – een aantal vaste stappen die online marketingbureau Admeisters zet, die vormen de basis van de online marketingstrategie die we uitzetten. Daarnaast volgen we onze intuïtie, ons ingeboren gevoel voor marketing, om de marketingstrategie perfect op jouw bedrijf en jouw situatie aan te laten sluiten. En vervolgens zetten we onze creativiteit in om de onlinemarketingstrategie vorm en inhoud te geven en te vertalen naar een unieke online campagne.

Marketingdoelstelling formuleren

Doelen bepalen

Een van de belangrijkste pijlers van de online marketingstrategie bestaat uit het doel of de doelen voor jouw bedrijf. Wat wil je met jouw bedrijf (online) bereiken? In de meeste gevallen is het doel simpelweg meer omzet genereren. Maar een grotere naamsbekendheid, het bereiken van een nieuwe doelgroep, een imagoverandering of het onder de aandacht brengen van een specifieke dienst of een speciaal product zijn doelen die ook vaak belangrijk zijn.

Whiteboard uitwerking online marketingstrategie

Daarom kies je voor online marketingbureau Admeisters

 • Gespecialiseerd online marketingbureau;
 • Ruime expertise en brede kennis;
 • Creativiteit en fingerspitzengefühl;
 • Met een focus op middelgrote bedrijven;
 • Een persoonlijke campagnemanager, bij voorkeur bij jou op locatie;
 • Maandelijkse voortgangs- en succesrapportages;
 • Heldere afspraken;
 • Transparante tarieven.
Online marketingmiddelen

Het dienstenpakket van online marketingbureau Admeisters

Elk bedrijf is anders, met eigen doelen, eigen uitdagingen, eigen mogelijkheden. Ook de (markt)positie van elk bedrijf is anders. Daarom is ook elke campagne anders en worden er verschillende middelen ingezet. Online marketingbureau Admeisters heeft een heel scala aan middelen tot zijn beschikking. Denk aan social advertisement campagnes, Google ads, e-mailmarketing, het vormgeven van banners, het ontwikkelen van een nieuwe website met daaraan gerelateerd conversie- en zoekmachineoptimalisatie, het opstellen van landingspagina’s, het verzorgen van blogs en video-inhoud of specialistische tools als voice-search of een chatbot. Belangrijk is dat alle aspecten van de online campagnes overeenstemmen met alle andere kanalen, omnichanneling noemen we dat.

Werkgebied online marketing

Admeisters, ook voor en bij jou

Admeisters richt zich op middelgrote bedrijven in de regio Utrecht. Wij zijn echter door heel Nederland werkzaam voor onze klanten. Zo zijn we als online marketingbureau actief in Utrecht, Amersfoort, Soest, Baarn, Hilversum, Leusden, Woudenberg, Veenendaal, Ede en wijde omgeving. Als het mogelijk is, werkt jouw persoonlijke campagnemanager bij jou op locatie. Dit zorgt voor korte – en dus duidelijke – lijntjes, maar het is ook belangrijk om het bedrijf en zijn unieke sfeer goed te leren kennen. Bovendien kunnen we elkaar uitdagen en inspireren. We komen ook graag bij je voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we nog meer over onze werk- en zienswijze kunnen vertellen en – nog belangrijker – naar jouw wensen en ideeën kunnen luisteren.

Veelgestelde vragen over online marketing

🔎 Wat is zoekmachine optimalisatie?

Met zoekmachine optimalisatie verbeter je de website op 3 verschillende punten:

 1. Techniek
 2. Content
 3. Autoriteit

Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel Search Engine Optimization genoemd, afgekort SEO.

De volgende diensten vallen onder Zoekmachine Optimalisatie:

Plan een vrijblijvend groeigesprek in met één van onze adviseurs om jouw online ambities te bespreken. Meer informatie over SEA lees je hier.

📈 Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) draait om het toegankelijker maken van je website, met als doel beter gevonden te worden in de niet betaalde zoekresultaten in de zoekmachines. Via een uitgebreide zoekwoorden analyse kijken we welke zoektermen het meest interessant zijn voor je website. Hierbij kijken we naar de concurrentie en het zoekvolume.

Met zoekmachine optimalisatie verbeteren we de techniek, ontwikkelen/optimaliseren we je landingspagina’s en zorgen we voor een juiste interne linkstructuur om zo hoge(re) posities te behalen en het verkeer vanuit de zoekmachines te maximaliseren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om jouw online ambities te bespreken.

💶 Wat kost zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een structureel proces en de resultaten zijn afhankelijk van de gewenste positie en concurrentie op de zoektermen in de zoekmachines. Er dienen periodieke werkzaamheden uitgevoerd te worden om gewenste posities te kunnen behalen of om bestaande posities te kunnen behouden. Gezien het algoritme van de zoekmachines continue aan verandering onderhevig is, zullen de periodieke werkzaamheden ook onderling van elkaar verschillen.

In de basis starten we met zoekmachine optimalisatie vanaf een uur in de week. Bij grotere projecten werken we vanzelfsprekend meerdere uren per week om de gewenste posities te behalen. We kunnen echter geen posities garanderen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om jouw online ambities te bespreken.

💡 Wat is het verschil tussen SEA en SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization en wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Zoekmachine optimalisatie draait om het toegankelijker maken van je website, met als doel beter gevonden te worden in de niet betaalde zoekresultaten in de zoekmachines.

SEA staat voor Search Engine Advertising. Met SEA worden de betaalde zoekresultaten bedoeld die bovenaan in de zoekmachines worden weergegeven. Via zoekmachine adverteren (SEA) kun je dus met betaalde advertenties boven de organische zoekresultaten worden weergegeven.

🎯 Wat is zoekmachine adverteren?

Met zoekmachine adverteren worden de betaalde zoekresultaten bedoeld die bovenaan in de zoekmachines worden weergegeven. Zoekmachine adverteren wordt ook wel Search Engine Advertising genoemd, afgekort SEA.

Via zoekmachine adverteren kun je dus met betaalde advertenties boven de organische zoekresultaten worden weergegeven. Om deze reden worden zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO) vaak gecombineerd om zo meer rendement te kunnen behalen uit het online marketing budget.

Wil je ook beter gevonden worden in zoekmachines op relevante zoektermen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om jouw online ambities te bespreken.  Meer informatie over SEO lees je hier.

📈 Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Via een uitgebreide zoekwoorden analyse kijken we welke zoektermen het meest interessant zijn voor je producten of diensten. Hierbij kijken we naar de concurrentie en het zoekvolume.

Met zoekmachine adverteren maken we op basis van de zoekwoorden analyse, campagnes aan in Google Ads. Deze campagnes optimaliseren we continue om zo hoge(re) posities te behalen en het verkeer vanuit de zoekmachines te maximaliseren voor conversie.

Wil je ook meer leadsmeer klanten en meer omzet? Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om jouw online ambities te bespreken.

🛒 Wat kost zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren (SEA) is net als zoekmachine optimalisatie (SEO) een structureel proces en de resultaten zijn afhankelijk van de gewenste positie en concurrentie op de zoektermen in de zoekmachines.

In Google Ads kun je zelf een dagbudget instellen. Verwacht echter bij kleine budgetten geen grote uitkomsten. Wat een realistisch budget is hangt af van je doelstellingen. Elk bedrijf is immers uniek met zijn diensten of producten, doelgroep en werkwijze.

In de basis starten we met zoekmachine adverteren vanaf een uur in de week. Bij grotere accounts werken we vanzelfsprekend meerdere uren per week om de gewenste resultaten te behalen. Het advertentiebudget komt voor eigen rekening en wordt afgeschreven via de betreffende advertentieaccount(s).